Eugen Tomac îl contrazice pe Adrian Pițigoi: ”Un partid întreg a votat excluderea lui Diaconescu din rândurile PMP”

Politică (Categoria articolului)

După apariția emisiunii în care a fost invitat Adrian Pițigoi, secretar general adjunct al Partidului Mișcarea Populară la nivel național, președinte interimar al organizației județene și președinte ales la Organizației Câmpina, am primit din partea lui Eugen Tomac, europarlamentar, președinte al PMP, un punct de vedere, care a fost exprimat în cadrul unei conferințe de presă, pe care acesta a susținut-o sâmbătă. După cum știți deja, PMP este împărțit în două, fiecare tabără cu propria conducere și cu propriile argumente.

În esență, Eugen Tomac afirmă: ”Regretăm că în spațiul public apar informații false precum că partidul este într-o situație complicată. Pentru cei care încearcă să denigreze activitatea noastră am un singur mesaj: este regretabil că un om care a fost ministru de justiție, ministru de externe nu înțelege noțiuni elementare de democrație. Domnul Diaconescu face un joc foarte urât în avantajul oponenților noștri politici. Un partid întreg a votat excluderea lui Diaconescu din rândurile PMP!”.
Declarația sa integrală o puteți urmări în înregistrarea video.
Vă reamintim că Eugen Tomac și Cristian Diaconescu sunt într-un litigiu în instanță, fiecare parte considerând că instanța i-a dat dreptate. Cum Adrian Pițigoi face parte din conducerea asigurată de Cristian Diaconescu, Eugen Tomac a ținut să răspundă în acest fel declarațiilorfăcute de Adrian Pițigoi la CâmpinaTV.ro.

3182 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.