Cu Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina, despre politică, tandemul Dobre - Moldoveanu și viceprimarul Liviu Dumitrache

Interviuri (Categoria articolului)

Adrian Pițigoi, secretarul general adjunct al PMP, președintele interimar al organizației județene și președintele ales al filialei Câmpina, a fost invitatul nostru la o discuție despre politică și administrație.

Adrian Pițigoi a răspuns mai întâi unor întrebări legate de situația Partidului Mișcarea Populară, atât la nivel național, cât și județean și chiar local. Declarațiile politice ale fostului viceprimar al Câmpinei au fost la unison cu ceea ce a declarat și președintele PMP, Cristian Diaconescu, în cadrul unei emisiuni la Marius Tucă. În plus, referindu-se la ceea ce s-a întâmplat la nivel județean, Adrian Pițigoi a afirmat, cu privire la declarațiile fostului lider județean Cătălina Bozianu, că ”nu mă pot coborî atât de jos, încât să punem la îndoială hotărârile unei instanțe”.
În privința situației politico-administrative de la nivel local, Adrian Pițigoi a reafirmat că PMP ar fi votat bugetul local dacă se renunța la orice cheltuială privind pasajul subteran. Cu toate acestea, a lăsat să se înțeleagă că a învățat din experiența anului trecut în privința bugetului local, PMP având acum incluse în buget patru din cele opt amendamente formulate către Primăria Câmpina. De asemenea, a explicat de ce folosește mereu sintagma ”tandemul Dobre - Moldoveanu”, atunci când este vorba de conducerea Primăriei Câmpina - ”Moldoveanu are doar rol decorativ, de fapt, Dobre conduce tot dacă ne uităm după documente”. Nu în ultimul rând, Adrian Pițigoi și-a declarat susținerea pentru viceprimarul Liviu Dumitrache, pe care îl consideră ”un om de echipă”.

3763 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

3617 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2563 vizualizari
16 mar. 2023 21:30

Scurt și la... subiect, cu Geta Sârbu, profesor la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Alte stiri recente

119 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

106 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.