CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cu Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina, despre politică, tandemul Dobre - Moldoveanu și viceprimarul Liviu Dumitrache

- Interviuri -

Adrian Pițigoi, secretarul general adjunct al PMP, președintele interimar al organizației județene și președintele ales al filialei Câmpina, a fost invitatul nostru la o discuție despre politică și administrație.

Adrian Pițigoi a răspuns mai întâi unor întrebări legate de situația Partidului Mișcarea Populară, atât la nivel național, cât și județean și chiar local. Declarațiile politice ale fostului viceprimar al Câmpinei au fost la unison cu ceea ce a declarat și președintele PMP, Cristian Diaconescu, în cadrul unei emisiuni la Marius Tucă. În plus, referindu-se la ceea ce s-a întâmplat la nivel județean, Adrian Pițigoi a afirmat, cu privire la declarațiile fostului lider județean Cătălina Bozianu, că ”nu mă pot coborî atât de jos, încât să punem la îndoială hotărârile unei instanțe”.
În privința situației politico-administrative de la nivel local, Adrian Pițigoi a reafirmat că PMP ar fi votat bugetul local dacă se renunța la orice cheltuială privind pasajul subteran. Cu toate acestea, a lăsat să se înțeleagă că a învățat din experiența anului trecut în privința bugetului local, PMP având acum incluse în buget patru din cele opt amendamente formulate către Primăria Câmpina. De asemenea, a explicat de ce folosește mereu sintagma ”tandemul Dobre - Moldoveanu”, atunci când este vorba de conducerea Primăriei Câmpina - ”Moldoveanu are doar rol decorativ, de fapt, Dobre conduce tot dacă ne uităm după documente”. Nu în ultimul rând, Adrian Pițigoi și-a declarat susținerea pentru viceprimarul Liviu Dumitrache, pe care îl consideră ”un om de echipă”.


07 Feb 2023 18:10 4770 vizualizari


Comentarii


2064 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1435 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1437 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2407 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV