Cu Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina, despre politică, tandemul Dobre - Moldoveanu și viceprimarul Liviu Dumitrache

Interviuri (Categoria articolului)

Adrian Pițigoi, secretarul general adjunct al PMP, președintele interimar al organizației județene și președintele ales al filialei Câmpina, a fost invitatul nostru la o discuție despre politică și administrație.

Adrian Pițigoi a răspuns mai întâi unor întrebări legate de situația Partidului Mișcarea Populară, atât la nivel național, cât și județean și chiar local. Declarațiile politice ale fostului viceprimar al Câmpinei au fost la unison cu ceea ce a declarat și președintele PMP, Cristian Diaconescu, în cadrul unei emisiuni la Marius Tucă. În plus, referindu-se la ceea ce s-a întâmplat la nivel județean, Adrian Pițigoi a afirmat, cu privire la declarațiile fostului lider județean Cătălina Bozianu, că ”nu mă pot coborî atât de jos, încât să punem la îndoială hotărârile unei instanțe”.
În privința situației politico-administrative de la nivel local, Adrian Pițigoi a reafirmat că PMP ar fi votat bugetul local dacă se renunța la orice cheltuială privind pasajul subteran. Cu toate acestea, a lăsat să se înțeleagă că a învățat din experiența anului trecut în privința bugetului local, PMP având acum incluse în buget patru din cele opt amendamente formulate către Primăria Câmpina. De asemenea, a explicat de ce folosește mereu sintagma ”tandemul Dobre - Moldoveanu”, atunci când este vorba de conducerea Primăriei Câmpina - ”Moldoveanu are doar rol decorativ, de fapt, Dobre conduce tot dacă ne uităm după documente”. Nu în ultimul rând, Adrian Pițigoi și-a declarat susținerea pentru viceprimarul Liviu Dumitrache, pe care îl consideră ”un om de echipă”.

4375 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2070 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

3028 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

1 comentarii

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.