CONTACT

Lista lucrărilor de reparații și investiții la unitățile de învățământ din Câmpina, în anul 2024

- Actualitate -

Lista lucrărilor de reparații și investiții la unitățile de învățământ din Câmpina, în anul 2024

Odată cu adoptarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2024 a fost aprobată și lista lucrărilor de reparații și investiții la unitățile de învățământ, cu finanțarea aferentă.

Iată lista aprobată de Consiliul Local Câmpina și sumele de bani repartizate pentru fiecare unitate de învățământ:
Creșa Municipală – 30.000 lei (înlocuit uși vechi).
Grădinița ”Iulia Hasdeu” – 67.000 lei (lucrări de reparații și igienizare pereți și plafon beci exterior, placare gresie pardoseală spațiul ”Lapte și corn”, igienizare uscătorie, renovare hol intrare spate, renovare hol bloc alimentar – Grădinița ”Iulia Hasdeu”; lucrări de reparații și vopsit fațadă, lucrări de reparații și înlocuire instalație electrică, lucrări de reparații pereți, dărâmare sobă defectă din holul unității – Grădinița nr. 6; lucrări reparații pereți și igienizare sală de clasă, înlocuire trei uși lemn cu uși PVC – Grădinița nr. 5).
Grădinița nr. 9 – 67.000 lei (igienizare sală de grupă, înlocuire parchet, schimbare gard lateral, reparații fațadă, reparații acoperiș – Grădinița nr. 9; reparații și igienizare grup sanitar și vestiar – Grădinița nr. 8; înlocuire parchet – Grădinița nr. 1; igienizare săli de clasă, înlocuire lambriu săli de clasă, înlocuire uși de lemn cu uși PVC, rașchetare parchet, asfaltare alee intrare – Grădinița nr. 1).
Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” – 107.000 lei (lucrări de igienizare, reparații curente și zugrăveli în săli de clasă, holuri, grupuri sanitare, renovare sală de clasă, renovare sală de sport, construirea unui perete despărțitor la centrala termică, lucrări de întreținere și reparații curente la pista de atletism, extindere sistem de supraveghere video în sectorul grădiniță – Școala "Cuza"; lucrări de igienizare, reparații curente și zugrăveli în săli de clasă, holuri și grupuri sanitare – Școala nr. 3).
Școala Gimnazială Centrală – 300.000 lei (înlocuire lambriu în zone comune, amenajare și dotare cabinet medical în unitatea școlară, montare și punere în funcțiune aer condiționat).
Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” – 90.000 lei (renovare – placare scări interior școală).
Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” – 90.000 lei (poartă acces instituție cu deschidere centralizată, utilaj pentru curățenie în sala de sport, cabină pază).
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” – 236.000 lei (igienizare grupuri sanitare clădiri CNNG, lucrări de reparații două săli de clasă, igienizare opt săli de clasă extindere și două săli de clasă, sala de sport, reparații două săli de clasă sediu Golești, reparații instalație de scurgere sediu Golești, reparație instalație audio video liceu, înlocuire parchet demisol sala de sport, lucrări de reparații jgheaburi pluviale, burlane liceu, lucrare de reparații cu modificarea instalației de scurgere și montat rigole Școala Domnească sala de sport, lucrări de reparații la balcoanele liceului).
Colegiul Tehnic ”Constantin Istrati” – 146.000 lei (împrejmuire teren sport liceu, reparații tribune teren sport – sediu Griviței; instalație electrică, iluminat exterior – ateliere B-dul Bălcescu; reparații interioare și modernizare sală de atletism, compartimentarea spațiilor pentru sala de forță și gimnastică, creșterea eficienței energetice prin înlocuirea ușilor și a ferestrelor, zugrăveli interioare, vopsitorii sală de antrenament, zugrăveli interioare și vopsitorii birouri, reparații învelitoare zona birouri – CSS).
Colegiul Tehnic Forestier – 146.000 lei (renovare cancelarie, reparații cameră hidrofor, reparații cameră centrală termică, înlocuire ușă intrare cabinet medical).
Liceul Tehnologic Energetic – 22.000 lei (refacere pardoseală bibliotecă cu covor PVC).
Liceul Tehnologic Mecanic – 146.000 lei (demontare lambriu, reparații, aplicare tencuială structurată și aplicare covor PVC de trafic pe hol parter corp A, înlocuirea corpurilor de iluminat tip glob cu lămpi cu led în sălile de clasă și pe holuri cu senzori de mișcare corp A și corp C, înlocuire tablou electric general corp A, înlocuire podea, reparații și zugrăvire la două săli de clasă din corpul C și o sală de clasă din corpul A, înlocuire ușă laborator cabinet informatică, înlocuire parțială sistem de scurgere apă menajeră la subsol corp A, înlocuirea bordurilor și asfaltarea aleii de acces spre corpul C între sala de sport și corpul D, precum și a spațiului dintre corpul D și Cantina Socială și a aleii dintre sala de sport și terenul de sport).
În total, pentru lucrările de reparații și investiții la unitățile de învățământ a fost alocată suma de 1.447.000 lei.


14 Feb 2024 08:01 2125 vizualizari


Comentarii






1905 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2006 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2220 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2059 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV