Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

Interviuri (Categoria articolului)

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Urmărind înregistrarea emisiunii cu Cristi Minculescu veți avea ocazia să aflați povești fabuloase - de la ce înseamnă muntele, alte expediții în afara granițelor, cum este să fii turist în Himalaya, având în vedere că vorbim totuși de un ghid montan profesionist. Apoi, veți afla cum a apărut idee expediției în Himalaya, detalii privind pregătirea, dar și lucruri care l-au surprins, în ciuda pregătirii minuțioase. Veți mai avea ocazia să auziți povești picante din Kathmandu, capitala Nepalului, dar și detalii neverosimile despre condițiile din baza de ascensiune spre Everest, o bază aflată la aproximativ 5.300 metri altitudine, dar din care nu lipsesc dotări pe care nu ți le imaginezi la o asemenea înălțime. Veți afla în detaliu cum a fost ascensiunea pe vârful Island Peak - 6.189 metri, dar și cum se vede lumea de la peste 6.000 metri altitudine. Veți mai afla cum e viața în Nepal, ce mâncăruri exotice a încercat, cât costă serviciile cărăușilor în Himalaya, dar și cât a costat întreaga expediție de trei săptămâni.
În fine, urmărind emisiunea noastră veți afla dacă este tentat Cristi Minculescu să repete experiența din Himalaya, dar și care este vârful de peste 7.000 metri pe care și l-a propus să-l cucerească anul viitor. Iar dacă mai sunt curiozități pe care le aveți și nu le veți afla răspunsul din emisiunea noastră, atunci veniți joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, la vernisajul expoziției de fotografii din Himalaya și veți avea ocazia să i le adresați chiar dumneavoastră lui Cristi Minculescu.

4330 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2068 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

3026 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

1 comentarii

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

188 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1066 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.