Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

Interviuri (Categoria articolului)

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Urmărind înregistrarea emisiunii cu Cristi Minculescu veți avea ocazia să aflați povești fabuloase - de la ce înseamnă muntele, alte expediții în afara granițelor, cum este să fii turist în Himalaya, având în vedere că vorbim totuși de un ghid montan profesionist. Apoi, veți afla cum a apărut idee expediției în Himalaya, detalii privind pregătirea, dar și lucruri care l-au surprins, în ciuda pregătirii minuțioase. Veți mai avea ocazia să auziți povești picante din Kathmandu, capitala Nepalului, dar și detalii neverosimile despre condițiile din baza de ascensiune spre Everest, o bază aflată la aproximativ 5.300 metri altitudine, dar din care nu lipsesc dotări pe care nu ți le imaginezi la o asemenea înălțime. Veți afla în detaliu cum a fost ascensiunea pe vârful Island Peak - 6.189 metri, dar și cum se vede lumea de la peste 6.000 metri altitudine. Veți mai afla cum e viața în Nepal, ce mâncăruri exotice a încercat, cât costă serviciile cărăușilor în Himalaya, dar și cât a costat întreaga expediție de trei săptămâni.
În fine, urmărind emisiunea noastră veți afla dacă este tentat Cristi Minculescu să repete experiența din Himalaya, dar și care este vârful de peste 7.000 metri pe care și l-a propus să-l cucerească anul viitor. Iar dacă mai sunt curiozități pe care le aveți și nu le veți afla răspunsul din emisiunea noastră, atunci veniți joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, la vernisajul expoziției de fotografii din Himalaya și veți avea ocazia să i le adresați chiar dumneavoastră lui Cristi Minculescu.

3649 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

5838 vizualizari
21 nov. 2022 07:07

Ce mai face câmpineanul Mihai Coșăreanu la 13 ani de la câștigarea concursului ”Naționala de Rock”

Pe 21 noiembrie 2009, la Casa de Cultură a Studenților din București, câmpineanul Mihai Coșăreanu (17 ani), elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, câștiga Premiul I și Premiul de Virtuozitate la concursul de chitară ”Naționala de Rock”. Au trecut 13 ani de atunci și am vrut să vedem ce face astăzi talentatul Mihai Coșăreanu.

3015 vizualizari
15 nov. 2022 07:50

”Vrem să creștem gradul de atractivitate al serviciului public de transport local, atât pentru călători, cât și pentru operatorul serviciului”

4 comentarii

Afirmația aparține, la unison, consilierilor locali Valentin Crețu (USR-PLUS) și Cosmin Raț (POL), care au acceptat invitația noastră la o dezbatere publică reală pe tema transportului public local din Câmpina. A fost singura dezbatere organizată până acum pe marginea acestui subiect, după ce dezbaterea publică organizată de administrația locală, după consultarea publică, s-a dovedit a fi un fiasco.

Alte stiri recente

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.