CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

- Interviuri -

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Urmărind înregistrarea emisiunii cu Cristi Minculescu veți avea ocazia să aflați povești fabuloase - de la ce înseamnă muntele, alte expediții în afara granițelor, cum este să fii turist în Himalaya, având în vedere că vorbim totuși de un ghid montan profesionist. Apoi, veți afla cum a apărut idee expediției în Himalaya, detalii privind pregătirea, dar și lucruri care l-au surprins, în ciuda pregătirii minuțioase. Veți mai avea ocazia să auziți povești picante din Kathmandu, capitala Nepalului, dar și detalii neverosimile despre condițiile din baza de ascensiune spre Everest, o bază aflată la aproximativ 5.300 metri altitudine, dar din care nu lipsesc dotări pe care nu ți le imaginezi la o asemenea înălțime. Veți afla în detaliu cum a fost ascensiunea pe vârful Island Peak - 6.189 metri, dar și cum se vede lumea de la peste 6.000 metri altitudine. Veți mai afla cum e viața în Nepal, ce mâncăruri exotice a încercat, cât costă serviciile cărăușilor în Himalaya, dar și cât a costat întreaga expediție de trei săptămâni.
În fine, urmărind emisiunea noastră veți afla dacă este tentat Cristi Minculescu să repete experiența din Himalaya, dar și care este vârful de peste 7.000 metri pe care și l-a propus să-l cucerească anul viitor. Iar dacă mai sunt curiozități pe care le aveți și nu le veți afla răspunsul din emisiunea noastră, atunci veniți joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, la vernisajul expoziției de fotografii din Himalaya și veți avea ocazia să i le adresați chiar dumneavoastră lui Cristi Minculescu.


23 May 2022 10:02 4557 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1945 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1786 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2333 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2464 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV