Compania International Alexander, condusă de câmpineanca Loredana Apreutese, noul sponsor principal al Academiei echipei de fotbal Steaua București

Actualitate (Categoria articolului)

Compania International Alexander a devenit noul sponsor principal al Academiei echipei de fotbal Steaua București. Compania este deținută de soții Loredana și Simion Apreutese și este înființată în anul 2003, cu sediul la Arad, fiind una dintre cele mai importante companii din segmentul de transport și logistică din România, Ungaria, Serbia și Germania. Loredana Apreutese este câmpineancă, absolventă a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc.

”Ne onorează asocierea cu Steaua București și ne dorim să reușim aceleași performanțe cum am reușit să obținem în toți acești ani în segmentul unde activăm! Ne bucurăm, de asemenea, că avem posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea noilor generații și sperăm ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor suporterilor steliști!”, a declarat Simion Apreutese. La evenimentul de prezentare a noului sponsor principal, care a avut loc la Stadionul ”Steaua” din București, din partea companiei a fost Iulian Dan, fratele Loredanei Apreutese. De asemenea, au mai fost prezenți la eveniment George Ogăraru, fostul internațional, legitimat în România doar la Steaua București, acum în conducerea clubului, precum și colonelul Răzvan Bichir, președintele CSA Steaua. 
Echipa de fotbal Steaua București se află în momentul de față pe primul loc în eșalonul secund, dar compania International Alexander va investi mai ales în Academia Steaua, durata contractului fiind de doi ani, cu drept de prelungire.

(Sursa video - SteauaTV)

7986 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Spataru 10.09.2021 23:58 Cât mai multe reușite, vă doresc

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.