Un medic de la Spitalul Municipal Câmpina, suspect de infectare cu noul coronavirus

Social (Categoria articolului)

Veștile proaste privind cazurile de suspiciune de infectare sau chiar infectare cu noul coronavirus nu încetează să apară și la Câmpina. După cazul medicului neonatolog de la SanConfind, la care s-a confirmat infectarea cu COVID-19 în urma testării, iată că un alt medic ar putea fi în aceeași situație.

Este vorba despre un medic urolog de la Spitalul Municipal Câmpina, simptomatic, internat în prezent la Ploiești, potrivit surselor noastre din cadrul Spitalului Municipal. În acest caz este vorba despre o suspiciune și se așteaptă rezultatul testului pentru confirmarea sau infirmarea infectării cu noul coronavirus. Cert este că doctorul prezenta simptome încă de la finalul săptămânii trecute. Vom reveni.

Citiți și: Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului SanConfind se închide temporar pentru dezinfecție. Medicul infectat cu COVID-19 lucra la această secție

Comunicat SanConfind cu privire la situația spitalului în contextul în care un medic a fost confirmat cu COVID-19

Pacienții din Câmpina și împrejurimi, care nu sunt infectați cu COVID-19, vor merge la alte spitale, cu precădere la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești

12773 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1437 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

689 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

70 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

329 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.