Scurt și la... subiect, cu poetul Florin Dochia

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Florin Dochia este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din România, traducător, a lucrat în presă și a fost, până la pensionare, director al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu poetul Florin Dochia veți afla, printre altele, care a fost prima poezie care l-a impresionat, legătura sa incredibilă cu fostul lider comunist Gheorghe Gheorghiu Dej, dar și care a fost cel mai bun sfat primit în viață, ce apreciază cel mai mult la un om sau cum a învățat să citească și de la cine a moștenit patima cititului. De asemenea, veți mai afla care este poetul său favorit, dar și care sunt genul de filme preferat și mâncarea preferată.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu poetul Florin Dochia, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina
Scurt și la... subiect, cu medicul Mihaela Petrovici

2646 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2256 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2546 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.