Consilierul câmpinean Livia Lupu, către unii dintre colegii săi din CL: ”Vă place la Voila!”

Actualitate (Categoria articolului)

A fost cu siguranță cel mai amuzant moment al unei ședințe lungi și grele, care a durat aproximativ patru ore. Este vorba de ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022.

Momentul s-a produs în cadrul discuțiilor privind proiectul pentru desemnarea reprezentanților Consiliului Local în comisia de concurs și cea de soluționare a contestațiilor pentru ocuparea funcției vacante de director financiar - contabil la Spitalul de Psihiatrie Voila. Au fost trei propuneri pentru locul din comisia de concurs - consilierii Adina Gârbăcică, Costel Filip și Aron Sabo. Pentru a nu se ajunge la vot secret, cu buletine de vot, cu pauză, toate acestea necesitând timp, Costel Filip s-a retras și se aștepta ca același lucru să-l facă încă un consilier dintre cei propuși, în principiu Aron Sabo. Numai că, acesta a refuzat, astfel că s-a luat pauză pentru realizarea buletinelor de vot. A fost momentul în care Livia Lupu a comentat amuzată: ”Vă place la Voila!” Și fiecare a înțeles ce a vrut, dar toată lumea a râs. După vot, nu a mai fost de râs. Fiecare consilier a obținut câte șapte voturi, iar un vot a fost nul. Astfel, proiectul nu a putut fi aprobat și se va reveni cu el în următoarea ședință, când procedura va fi luată de la capăt.

Citiți și: Dezbaterea privind centrul cultural de la Câmpina, lungă și foarte dură. O dezbatere din care nimeni nu a avut de câștigat

Atitudine incredibilă! Președintele PSD Câmpina, Dan Mușat, se strâmbă și vociferează la ședința Consiliului Local

”Nu vă spun, că oricum nu înțelegeți!”, acesta nu este un argument să-ți promovezi un proiect în Consiliul Local Câmpina. Din contra...

2935 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pufisor 04.04.2022 18:49 E cea mai buna remarca... Prietenii stiu de ce ...
  • Viorel 05.04.2022 12:04 Nu au ajuns pe la Voila actualii. Sa îl întrebam pe Guran, sau pe Tiseanu. Ăștia fac maraton dacă o iau la pas, posibil sa fie fugăriți de maidanezi. Obligați de împrejurări se vor urca în căruțele Eliro. Pe Muscel lumea nu merge cu Eliro, adică spuma orașului. Este o pata neagra ca baga stifturile alea de mașini pe gara, fac reclama negativa orasului

Actualitate

757 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.