CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gafa primarului Horia Tiseanu la prezentarea proiectului de reabilitare termică a Spitalului Municipal Câmpina

- Actualitate -

Gafa primarului Horia Tiseanu la prezentarea proiectului de reabilitare termică a Spitalului Municipal Câmpina

Săptămâna care s-a încheiat nu a fost deloc ușoară pentru Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina. Delicatul subiect al disponibilizărilor de la piață, o nouă înfățișare la Tribunalul Prahova în procesul în care este acuzat de fapte de corupție - acolo unde a început audierea martorilor, apoi ședința Consiliului Local, orele de predare de la Liceul Energetic, activitatea politică și cea administrativă curentă. Greu, poate de aici și lipsa de inspirație în discursul de vineri, de la Spitalul Municipal, acolo unde a fost prezentat oficial proiectul privind reabilitarea termică a instituției și unde primarul Horia Tiseanu a lăudat firma care a executat modernizarea Policlinicii Municipale și a construit Centrul Turistic. Adică, firma din cauza căreia s-au pierdut fonduri europene și a fost nevoie de bani de la bugetul local pentru continuarea lucrărilor.

"Îmi doresc să găsim o firmă puternică pentru realizarea acestui proiect la spital, o firmă cu un management performant, nu așa cum, din păcate, s-a mai întâmplat în ultima vreme, când au venit la licitații și au câștigat lucrări firme care au demonstrat o activitate mai puțin bună. Un exemplu bun este firma care a realizat reabilitarea ambulatoriului de specialitate, în care ne aflăm, o firmă care a lucrat bine și care a demonstrat un management performant", a declarat primarul Horia Tiseanu, vineri, la conferința de presă organizată la prezentarea noului proiect privind Spitalul Municipal. Și asta după ce, cu doar câteva minute înainte, conducerea spitalului vorbise despre problemele pe care le-a avut la modernizarea ambulatoriului.
De ce considerăm că este o gafă? Firma despre care vorbește primarul Horia Tiseanu că a mers bine și a demonstrat un management performant - General Services 98 București - este firma care a primit act constatator negativ din partea Primăriei conduse de... Horia Tiseanu. Asta s-a întâmplat la realizarea Centrului de Informare și Promovare Turistică. A fost emis acest document constatator negativ din cauza nerespectării termenelor de execuție. Pentru că s-a întârziat cu executarea lucrării, fondurile europene au fost sistate și Primăria a trebuit să plătească de la bugetul local o diferență de 90.000 lei.
Ba, mai mult, chiar la lucrările de la Policlinica Municipală, firma nu a respectat termenul de finalizare a investiției, ceea ce a dus la pierderea de fonduri europene și continuarea lucrărilor cu bani de la bugetul local, aproximativ 650.000 lei. Nu poți lăuda și da ca exemplu o firmă căreia i-ai dat certificat constatator negativ și din cauza căreia Câmpina a pierdut niște fonduri europene, de a fost nevoie să se bage mâna tot în buzunarele contribuabililor pentru a se achita diferența de lucrări. Astfel de lucruri nu ar trebui uitate, totuși.

Citiți și: Un act constatator confirmă existența unui prejudiciu cauzat de întârzierea lucrărilor la Centrul Turistic din Câmpina
Primăria Câmpina consideră că reabilitarea Policlinicii a decurs fără probleme. Asta, deși termenul de execuție nu a fost respectat și s-au pierdut fonduri europene


01 Apr 2019 10:38 4440 vizualizari


Comentarii


  • 03.04.2019 21:43 Ionut Popescu Poate are vreun motiv de ii face lobby...
  • 02.04.2019 14:38 dorel Un banc,d-le doctor am inceput sa uit,de cand?de cand ce,cam asa se comporta si domnul din imagine,un control medical este necesar.Si daca are o asa agenda incarcata de ce nu renunta la anumite activitati ,face un deserviciu partidului si orasului.Noi zicem ca este de ajuns si toate au o limita,asa ca lasa-ne,lasa-ne.
  • 01.04.2019 19:48 Un prieten Horica, ai inceput sa uiti? E primul semn ca incepi sa te ramolesti! Sa vezi cand te-or lasa... puterile!
  • 01.04.2019 11:42 Natalia După ce a recunoscut public ca semnează ca primaru, ce pretenții mai poți avea de la un asemenea personaj? 🙈
  • 01.04.2019 11:01 Carmen Așa ceva.... Voi îl veți mai des decât noi, muritorii de rând. Care e părerea voastră: a devenit ... sau atât de ... încât minte cum respira?!
99 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1056 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1161 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1314 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV