CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

- Actualitate -

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat, chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române, chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Acum, momentul a trecut, dar noi considerăm oportun și elegant ca această sală să poarte un nume. CâmpinaTV.ro consideră că numele cel mai potrivit pentru această sală de sport este cel al lui Ion Alexe. Cetățean de onoare al Câmpinei, vicecampion olimpic la box, categoria grea, la Munchen în 1972, ofițer în rezervă al Ministerului de Interne, fost profesor în cadrul acestei școli, unde a fost șeful catedrei de educație fizică un sfert de secol, Ion Alexe ar fi numele cel mai potrivit pentru această sală.
În plus, poate ar fi momentul ca să ne apreciem valorile atunci când acestea sunt încă în viață, iar pentru Ion Alexe - ajuns la 77 ani - credem că ar fi o mare bucurie ca în timpul vieții să vadă numele său pe frontispiciul unei săli de sport din incinta școlii pe care a slujit-o ani la rând.
Este doar o propunere, dar ne dorim ca autoritățile competente în astfel de situații - conducerea Școlii de Poliție, Inspectoratul General al Poliției, Ministerul de Interne și - de ce nu? - Clubul Dinamo București - să răspundă favorabil propunerii noastre și în scurt timp să asistăm la... ”botezul” sălii de sport de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.


30 Nov 2023 21:32 5758 vizualizari


Comentarii


  • 27.12.2023 19:16 Chiriac Neculai Merita pe deplin aceasta propunere.In aceasta sala a pregatit impreuna cu dl.Vespan mii de politisti in pregatire fizica si autoaparare,unul din ei fiind si eu,promotie 1978-1980.
  • 04.12.2023 02:31 Vlad Dumitru Susțin propunerea făcută ca acea sală de sport să-l poarte numele lui Ion Alexe
  • 03.12.2023 19:21 Bucluc victor traian SUSȚIN PROPUNEREA ION ALEXE .UN ADEVARAT PATRIOT. Un fost elev din promoția 1984 Februarie.
  • 03.12.2023 12:45 Tiberiu Eugen Popescu De acord cu propunerea, un mare om, mi-a fost profesor cu vreo 27 de ani in urma. Toata stima pentru acest mare om!
  • 02.12.2023 10:27 Valentin Pal O mare legenda a sportului românesc. În același timp și un om de o calitate morală superioară. Merită pe deplin ca sala de pregătire fizică să îi poarte numele. În acea sală a antrenat și pregătit mii și mii de polițiști.
  • 02.12.2023 09:09 Preda Neculai Sustin propunerea Ion Alexe
  • 01.12.2023 19:14 diss Logic ca fostul mare boxer ar merita cu prisosinta ca sala de sport sa ii poarte numele. Doar ca tovarasul Bode nu va permite asa ceva, cum sa scape el o asemenea ocazie?
  • 01.12.2023 14:14 Florea Constantin DA . Un nume foarte potrivit. UN MARE OM . O LEGENDĂ .
119 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1061 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1165 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1314 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV