85 de propuneri din partea câmpinenilor pentru proiectul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Actualitate (Categoria articolului)

Am scris despre faptul că până pe 13 februarie 2023 s-a aflat în consultare publică proiectul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina, un proiect complex care cuprinde foarte multe lucruri despre posibila dezvoltare viitoare a Câmpinei.

Pentru că acest proiect include lucruri foarte interesante, v-am prezentat o parte dintre acestea de-a lungul mai multor articole - peste 7,7% din căile rutiere din Câmpina nu sunt asfaltate sau numărul salariaților din Câmpina a scăzut în perioada 2016-2020, încheind cu scenariul recomandat, din care fac parte nu mai puțin de 90 de proiecte.
Până la expirarea termenului din cadrul consultării publice la care se puteau depune obiecții, recomandări sau propuneri cu valoare de recomandare, la sediul Primăriei Câmpina s-au depus nu mai puțin de 85 de astfel de propuneri. Acestea au fost transmise societății care a realizat proiectul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, iar cele care nu vor incluse în acest document, vor primi răspuns pe site-ul administrației locale, în secțiunea special dedicată.
Vă reamintim că Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina a fost finalizat de firma care a câștigat licitația organizată de Primărie, SC Urban Scope SRL București, în iulie anul trecut, fiind, ulterior, supus dezbaterii în cadrul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, în decembrie anul trecut. Documentul supus acum consultării publice este unul strategic de politică publică și are ca scop satisfacerea nevoilor de mobilitate ale persoanelor și activităților economice pentru o mai bună calitate a vieții, adresându-se tuturor formelor de transport din întreaga aglomerație urbană, cu precădere transportului public și privat, de marfă și pasageri, motorizat și nemotorizat, în mișcare sau staționare.
Proiectul PMUD nu se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 22 februarie, fiind de așetptat ca acest lucru să se întâmple în cadrul ședinței de la finalul lunii martie.

2578 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.