CONTACT

De ce tac toți consilierii locali în fața președintelui CS Câmpina?

- Actualitate -

De ce tac toți consilierii locali în fața președintelui CS Câmpina?

A fost incredibil la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina să vezi cum toți cei 19 consilieri și primarul Alin Moldoveanu stau și ascultă aproape o jumătate de oră cum președintele CS Câmpina a prezentat în format power point, că, deh, e foarte modern, niște date seci, care nu spun mare lucru și care ascund, de fapt, o mare mizerie. Iar când au avut ocazia să îi adreseze întrebări pe marginea raportului de activitate, aproape liniște...

Doar trei consilieri locali au simțit nevoia să vorbească despre raportul de activitate al CS Câmpina pe anii 2022 și 2023. Valentin Crețu - care a avut mai degrabă niște îndemnuri la căutarea și a unor sponsori pentru activitatea clubului și la prezentarea unor date mai clare privind proiectele pe care le dorește; Florin Marcu - acesta încercând să pară dur, dar fiind pus la punct de Adrian Stoican, și Livia Lupu - care doar a dorit să se audă vorbind, lăsând impresia că a înțeles ceva.
Cum l-a pus Stoican la punct pe Marcu? Cu aroganță... Marcu l-a întrebat, legitim: ”Pentru anul 2023, ce obiective sportive ați avut, cine vi le-a stabilit și dacă le-ați realizat?” Răspunsul lui Stoican a fost următorul: ”Am prezentat aceste date. Am avut obiective, dar acestea se pot realiza doar cu susținere financiară și cu suport din partea dumneavoastră”.
Bugetul CSC în 2023 - peste 400.000 euro
Bugetul CS Câmpina pentru anul 2023 a fost în valoare de 2.130.503,33 lei, din care doar 83.680 lei provin din sponsorizări, adică 3,92%, inclusiv cei 5 lei cu care a contribuit direct președintele Stoican. Restul bugetului provine direct din subvenții de la bugetul local - 1.186.697,33 lei și din închirierea bazei sportive, inclusiv bazinului - 860.126 lei, bani care ar trebui transferați bugetului local și să se întoarcă la club sub forma unor subvenții, așa cum se întâmplă la alte instituții din subordinea administrației locale. Dar pentru CS Câmpina s-a găsit acest subterfugiu, fiind înlocuită denumirea de taxă de închiriere cu taxă de folosință. De fapt, banii sunt tot din bugetul local. Acum, despre performanțele CSC-ului știe toată lumea, iar dacă onorabilii consilieri locali au crezut de cuviință să tacă atunci când s-a discutat, practic, dacă merită peste 400.000 euro pentru... aproape nimic, înseamnă că ei sunt de acord că... merită!
Proiectele CSC-ului pentru anul 2024: aproape nimic din punct de vedere sportiv!
Consilierii câmpineni nu au aprofundat nici subiectul obiectivelor sportive ale CSC pentru anul 2024. Practic, nu există niciun obiectiv clar! O clasare în primele cinci echipe la fotbal pentru echipa de seniori într-un campionat obscur și prezențe la turnee finale pentru echipele de la alte sporturi, la așa buget, sunt destul de greu de numit obiective. Singurele proiecte prezentate de președintele CSC privesc necesități administrative - lucrări de reparații la bazin, la terenul sintetic, identificarea de soluții pentru noi vestiare și o tabelă de marcaj, dar și proiecte care par mai degrabă trecute doar că să fie ceva trecut, neexistând nimic concret în momentul de față: eficientizare energetică prin montarea de panouri fotovoltaice, identificarea unui spațiu de cazare pentru sportivii veniți în cantonamente, realizarea ueni săli de forță, demersuri pentru realizarea claselor cu profil sportiv la toate nivelurile de învățământ. Deci, nimic pentru 2024, nici măcar din punct de vedere sportiv!


04 Feb 2024 12:34 2223 vizualizari


Comentarii






  • 06.02.2024 08:10 diss Administratia Moldoveanu este , de departe, cea mai slaba din istoria orasului. De ce ar face sportul nota discordanta? Si la sport, ca in multe alte domenii, banii sunt aruncati pe apa sambetei iar acest domn infatuat care conduce sportul campinean este perfect pentru asa ceva.
  • 04.02.2024 21:04 Fratila Stoican e neputincios. El atât poate. El trebuie sa prezinte în fata CL ce a realizat ca manager pentru Clubul Sportiv. Cum a gestionat el banii și ce a adus în plus. Performanta cu care se lauda în ședința este a sportivilor. Consiliera Lupu nu face altceva decât să-l încurajeze cu speranța de a mai ciupi câteva voturi. Nu este corect. Consilierii trebuiau sa ia act de activitatea dezastruoasa a lui Stoican și să-i ceara socoteala chiar dacă e an electoral. Ce a prezentat Stoican e poezie, nimic concrete clar ca a pierdut din mana CS A avut prea multa libertate din partea unui consiliu director inexistent. Ar fi bun un audit acolo chiar dacă iese cu scântei.
2030 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2027 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2238 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2063 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV