CONTACT

Intervenție dificilă a echipelor de salvare pentru transportarea unui pacient cronic de la Buștenari la Câmpina

- Actualitate -

Intervenție dificilă a echipelor de salvare pentru transportarea unui pacient cronic de la Buștenari la Câmpina

Serviciul de Ambulanță Prahova a fost solicitat prin apel la 112 pentru a interveni în satul Buștenari, comuna Telega, pentru un bărbat de 78 ani cu insuficiență respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen. 

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanță 4×4, ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a intervenit pentru asigurarea accesului (în urma viscolului, drumul de acces era blocat de arbori).
Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de echipele SAJ și ISU la fața locului, pentru a se asigura de eficacitatea intervenției, dar și de finalizarea cu succes a acesteia. Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanță. Autoritățile mulțumesc și unui cetățean care a dat dovadă de spirit civic și dorință de implicare, sprijinind intervenția chiar dacă era în trecere cu ATV-ul prin zona respectivă. 
Pacientul a fost transportat în siguranță la Spitalul Municipal Câmpina, unde i s-au oferit îngrijirile medicale necesare. 
Prefectura Prahova mulțumește echipelor ISU Prahova care de-a lungul zilei au avut multiple intervenții din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, dar și celorlalte instituții care, odată cu activarea comandamentului de iarnă, și-au făcut datoria, sprijinind reluarea bunului mers al activităților din județ, atât cât a permis situația în teren.

(Sursa foto - Prefectura Prahova)


27 Jan 2023 19:17 4773 vizualizari


Comentarii






  • 29.01.2023 08:40 Radulescu Felicitari echipelor de interventie! Totusi, nu pot sa nu ma gandesc ca zapada nu cred ca a fost mai mare de 20cm, dar au fost atatea probleme. Daca ar fi fost o zapada de jumatate de metru si care sa dureze saptamani bune, ce ne faceam?
3200 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3346 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4388 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3725 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV