Cele patru proiecte care au câștigat procesul de bugetare participativă și vor fi finanțate de la bugetul Câmpinei în 2023

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 9 decembrie au fost anunțate rezultatele votului din perioada 28 noiembrie - 7 decembrie asupra proiectelor depuse în cadrul programului de bugetare participativă la nivelul municipiului Câmpina. Din cele 13 proiecte depuse, pe care vi le-am prezentat aici, au fost declarate câștigătoare patru.

Iată care sunt acestea:
1. Jocul în educație - amenajarea unui spațiu în curtea exterioară a Școlii Centrale - 224 voturi - 73.000 lei
Este vorba despre amenajarea unui spațiu pentru activități în aer liber, spațiu care va fi dotat cu o masă de șah, șapte mese cu băncuțe, un șah gigantic, tartan turnat cu modele și jocuri educative - șotron, X și 0, semne de circulație. Perioada de implementare a proiectului este de două luni.
2. Tobogan și balansoare, un proiect mic pentru un zâmbet mare - amenajarea și dotarea unui loc de joacă pentru copiii de la Grădinița nr. 6 - 125 voturi - 55.600 lei
Este vorba despre amenajarea și dotarea unui spațiu de joacă în curtea Grădiniței nr. 6, spațiu care ar urma să cuprindă trei mese cu scăunele adecvate vârstei, un tobogan, un carusel, un leagăn și un balansoar. Perioada de implementare a proiectului este de 30 zile.
3. Modernizare cabinet psihopedagogic și a cabinetului de consiliere educațională la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” - 86 voturi - 23.135 lei
Proiectul presupune dotarea cu mobilier și echipament corespunzător activităilor celor două cabinete, care ase adresează în mod anume copiilor cu cerințe educaționale speciale din această școală. Durata estimată a implementării proiectului este de trei luni.
4. Modernizarea sălii de lectură a Școlii Gimnaziale ”Al.I. Cuza” - 56 voturi - 24.070 lei
Acest proiect presupune amenajarea și dotarea cu mobilier a unei săli de lectură la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza”. Perioada estimată de implementare a acestui proiect este de două luni.
Acum, potrivit reglementărilor aprobate de Consiliul Local Câmpina, cele patru proiecte vor fi incluse în bugetul Câmpinei pentru anul 2023.

2349 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

373 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

498 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

260 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

60 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.