Camera de Primiri Urgențe și deficitul de personal - două dintre problemele delicate ale Spitalului Municipal Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În mod cert, există niște probleme la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina. Le cunoaștem cu toții. Sunt probleme de mentalitate, de comportament. Și de o parte și de cealaltă. Sunt probleme pe care le cunoaște foarte bine și managerul instituției, dr. Călin Tiu. Vorbește deschis despre ele în interviul care urmează.

Iar un alt subiect important este cel al medicilor tineri care ar putea acoperi deficitul de personal de la Spitalul Municipal Câmpina. Ar putea, dar evită să vină aici dintr-un motiv simplu - nu au unde să stea. Soluții există, dar ele trebuie puse în aplicare de administrația locală.

19180 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • DOINA 16.01.2016 10:48 in mod cert sunt probleme si inca foarte mari,asteptam de 20 de ani sa se chimbe mentalitatea medicilor din Romania a cadrelor medicale,a infirmierelor si a brancardierilor iti cer bani de la obraz ai sau nu treb sa te imprumuti si sa le dai de ce oare toti avem un servici si treb sa fim multumiti cu ceea ce ce castigam,curatenia,desinfectia,mobilierele in spitalul muncipal din Campina lasa de dorit,nu sunt pacienti de vina de salariile mici ce se plang intodeauna salariati acestu-i spital,dle doctor TIUam un mare respect ptr dvs dar nu puteti trece cu vederea la atatea probleme ce are acest spital,daca vreti se rezelva totul e sa vrei sa faci ceva,eu lucrez in Spania si va invit sa vizitati spitalele din orase cum ar fi Campina nu va vorbesc de spitalele din Madrid,eu va insotesc personal sa vedeti cum se poarta medicii cu pacienti,mobiliere curatenie si istetimea asestentelor medicale,spitalele aici sunt gen hotele de 4 stele si 5 stele la noi cat despre cadrele medicale imi aplec palaria,medicul meu de familie imi este ca un prieten il pot deranja bineinteles cand este o probl de urgenta dar nu se supara si nici bani nu asteapta,poate tineti un pic cont si de parerile noastre ale Campinenilor multumesc,
  • Stan 24.01.2016 11:40 Sunt cativa medici si asistente la CPU de iti vine sa fugi si sa iti doresti sa nu ai niciodata de-a face cu ei!
  • Stelu 23.10.2018 14:55 Dr.Vlad Gabriela are o atitudine cel putin ostila si sfidatoare fata de pacienti.Am nimerit in garzile dumneaei de mai multe ori si am ajuns sa ma rog la Dumnezeu sa nu fie acest medic de garda cand ajung pe acolo.Abia se misca de la birou si daca indraznesti sa ii pui o intrebare iti raspunde intotdeauna sfidator si umilitor.Consider ca pune in pericol viata pacientilor si ca ar trebui sa isi reconsidere atitudinea fata de tot ce o inconjoara..
  • Vlad Izvoraș 04.11.2019 17:19 Stelu, vreau sa aflu cine ești, și voi afla cine ești. Si ne vom confrunta față-n față, ca doi bărbați. Dacă ești bărbat... Dar mă îndoiesc. Cam mica lumea, nu? Ce bine ar fi fost daca ar mai fi trait Țepeș, i-ar fi tras in țeapă pe lichelele astea ca tine... Vlad Izvoraș, Fiul Doamnei Doctor Vlad.
  • Stoica 05.11.2019 19:06 De ce dr Damian face mofturi la pacientii straini,de ce lumea e acrita de cei de la Cpu?Daca la Medis dr Tiu a ales pe spranceana,de ce la Municipal sunt numai muraturi....intrebare de cl a 3 a

Interviuri

1824 vizualizari
13 mar. 2024 21:35

Daniel Ioniță, președinte executiv Partidul România în Acțiune: ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”

”Am un gust amar la finalul acestui mandat, atât din punct de vedere al activității Consiliului Local Câmpina, cât și al primarului”, a spus Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, în cadrul emisiunii cu care am continuat seria întâlnirilor cu liderii principalelor partide politice din Câmpina.

1634 vizualizari
08 mar. 2024 07:01

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”

2 comentarii

CâmpinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Câmpina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesantă, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit în multe momente să puncteze exact ”durerile” sale ca ales local, dar care sunt și durerile oamenilor.

Alte stiri recente

163 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

376 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.