Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

"Până la acest moment nu am primit nimic oficial din partea Biroului Politic Județean. Am aflat de decizia BPJ de la alți colegi și din presă. Nu știu care sunt motivele pentru care întreg Biroul Politic a fost dizolvat și ce prevederi statutare au fost invocate în acest sens. Se pare că a fost numită o persoană de la organizația Ploiești care să conducă PNL Câmpina. Aceeași persoană pe care au încercat să o impună și la alegerile interne de anul trecut, contrar prevederilor statutare. Acest demers nu se justifică, dar eu nu mă cramponez de funcție. Am făcut parte din această echipă timp de 24 de ani și constat că istoria se repetă. În 2020, la alegerile locale, Horia Tiseanu (primarul în funcție și președinte PNL Câmpina) a fost desemnat candidat oficial pentru funcția de primar, iar apoi, peste noapte, a fost înlocuit și chiar demis din funcția de președinte PNL.
Conflictul politic cu primarul Alin Moldoveanu, care prin deciziile sale a afectat profund voința cetățenilor, a confirmat ceea ce se bănuia din 2020 și anume faptul că acesta a fost susținut tot timpul de o parte a conducerii PNL Prahova. De fapt, acum chiar putem spune că acesta a fost creația lor, iar câmpinenii au fost induși în eroare. PRIMARUL ALIN MOLDOVEANU NU A FOST NICIODATĂ INDEPENDENT! Eu m-am opus deciziilor aberante pe care gruparea de la Ploiești care conduce Câmpina a încercat să le impună cu forța și care aveau un impact negativ asupra orașului.
Îmi voi continua drumul și mă voi implica activ în viața comunității. Îmi voi pune în slujba cetățenilor toate cunoștințele și experiența politică și administrativă pe care le-am dobândit până acum. Îmi voi susține în continuare punctele de vedere în care cred cu adevărat și nu mă voi lăsa intimidat. Rămân atașat de rădăcinile și principiile mele.
Mulțumesc echipei PNL Câmpina, echipă cu care am avut o colaborare foarte frumoasă, colegi și prieteni care chiar nu cred că meritau să fie tratați în acest fel!"

2550 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 10.11.2022 11:03 Pnl= pcr( psd).Gata și cu cariera politică, care nici nu începuse de fapt, a lui Nistor. Mare nu ar fi mirarea dacă ar debarca la primarul mult hulit! Toți o apă și un pământ!
  • Anonim 10.11.2022 11:28 Cei de la Ploiești sunt urmașii Brătienilor sau ai lui Mircea Ionescu-Quintus? Fac PNL ul de rușine.
  • Marina 10.11.2022 11:37 Marian, sa ramai acelasi om pe care il stim cu totii, din 1998 cand ai intrat in partid. Sa nu te lasi intimidat de ROBERTA ANASTASE si acolitii ei. In ziua de azi se promoveaza .... (fara cuvinte). Ai spus foarte frumos : PRIMARUL INDEPENDENT A FOST O CREATIE A LOR, A GRUPULUI DE LA PLOIESTI - o schema politica ca sa pacaleasca campinenii si sa castige voturi. Ii invit pe campineni sa viziteze acea minunata comuna - POIANA CAMPINA. Poate se desteapta sa vada ca MOLDOVEANU e numai imagine.
  • Ionut 10.11.2022 19:37 ''Independentul'' a inceput sa faca curatenie printre opozantii sai. Inca o confirmare ca gasca Dumitrescu-Roberta-Dobre si alti membri de vaza ai PNL, campineni, dar cu trecere si functii la judet, l-au sustinut in alegeri si acum el, in contrapartida le-a oferit orasul pe tava. Noapte buna, Campina!
  • S. F 12.11.2022 08:54 Marian e inteligent. Dar la ce ajuta. Trebuia demult sa își ia zborul din cuib.Nu știu câte chestii a aplicat Tiseanu de la domnii Cojocaru și Mocuta în 30 ani de administrație, Nistor era protejatul fostului primar. Pe când Moldoveanu a avut un singur mentor. Florin Anghel. A candidat la ghici în Poiana.... a asfaltat străzile, ulițele. Localnicii Duță și Baltasescu ce au făcut?Se plângeau ca Mircea Cosma șeful lor nu da fonduri comunei. Pe Ragman înotai în noroaie.... la prima ploaie. Al doilea mandat câștigat cu peste 50%.Efectiv au maturat pe jos cu PSD. Ar mai fi o șansă, partidul lui George Ionescu.

Politică

1569 vizualizari
27 dec. 2022 07:44

PMP Câmpina își menține poziția privind pasajul subteran propus prin PUZ de primarul Alin Moldoveanu

Am primit la redacție un comunicat de presă din partea Partidului Mișcarea Populară, pe care îl redăm în continuare integral. Subiectul îl constituie proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care include și pasajul subteran, proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței din 28 decembrie 2022 a Consiliului Local Câmpina.

2457 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

Alte stiri recente

11 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

159 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.