Singurul computer tomograf 3D dentar de pe Valea Prahovei vă așteaptă la Clinica ProDent Dr. Gruia din Câmpina

Sănătate (Categoria articolului)

Cel mai performant computer tomograf 3D din domeniul radiologiei dentare există la Câmpina, la Clinica ProDent Dr. Gruia. De altfel, este singurul aparat de acest tip de pe Valea Prahovei. Avantajele folosirii tomografului 3D dentar, funcțiile sale, precum și detalii despre utilizarea acestui computer în implantologia dentară ne sunt prezentate chiar de medicul stomatolog Dan Gruia.

"Este un sistem trei în unu, care realizează computer-tomografii dentare cu fascicul conic, special pentru dinți și sfera oro-maxilo-facială, dar și radiografii panoramice și radiografii ortodontice. Este un sistem care ne ajută la o diagnosticare corectă și complexă a problemelor maxilo-faciale. Doza de iradiere este minimală, iradierea fiind de zece ori mai mică decât în cazul aparatelor obișnuite, iar aplicațiile lui ar fi în chirurgie și în implantologie", a precizat dr. Dan Gruia. (video)
Practic, prin radiografiile realizate cu acest aparat extrem de performant pot fi depistate mult mai ușor problemele dentare. De asemenea, computerul tomograf 3D ajută foarte mult și în realizarea implanturilor, rata de succes fiind aproape maximă. Acest computer tomograf 3D este o investiție privată, de aproximativ 60.000 euro, pe care ProDent a făcut-o tocmai din dorința de a le oferi pacienților tratamente sigure și precise. 
Pentru realizarea radiografiilor la computerul tomograf 3D trebuie să vă adresați Clinicii ProDent Dr. Gruia din Câmpina, Strada Griviței, nr. 75, la numerele de telefon 0787.504.200 sau 0244.333.134 ori puteți accesa site-ul www.drgruia.com. Programul la radiologie este de luni până vineri, între orele 9.00 - 18.00. (P)

10898 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ana Maria 24.04.2019 23:18 Ce pret are un astfel de tomograf 3d ?

Sănătate

1416 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

1986 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

590 vizualizari
19 mar. 2024 10:20

DN1 s-a mutat prin Câmpina. Aglomerație, dar în limite acceptabile

După cum știți, circulația rutieră pe DN1 este oprită marți și miercuri, pentru demolarea podului feroviar peste râul Prahova, demolare care a început de la miezul nopții de luni spre marți.

4109 vizualizari
19 mar. 2024 09:37

Podul CFR dintre Câmpina și Poiana Câmpina, de peste DN1 și râul Prahova, devine amintire

În noaptea de luni spre marți a început demolarea podului feroviar dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod situat peste râul Prahova și peste DN1. Lucrările vor dura până miercuri, la ora 24.00, perioadă în care traficul sub 3,5 tone este deviat prin Câmpina.