CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Minunata” canalizare pluvială de pe Strada Bobâlna, din Câmpina

- Actualitate -

În toamna anului trecut, în cadrul lucrărilor de modernizare a Străzii Bobâlna o mare problemă a reprezentat-o asigurarea scurgerii apei în canalizarea pluvială. Ba chiar, prin septembrie, oamenii s-au revoltat, solicitând înlocuirea conductei de 110mm - pe care se pregăteau să o monteze muncitorii - cu una mai mare, pentru a face față pliolor. Reprezentanții Primăriei Câmpina le-au dat dreptate oamenilor și au montat conducte de 350mm.

"În proiectul pentru Strada Bobâlna, pe partea dreaptă a drumului erau prevăzute rigole de scurgere a apei pluviale, ca și pe partea stângă. Numai că, atunci când au început săpăturile, pe dreapta a fost descoperită o conductă de gaze la o adâncime mai mică decât ne asigurase Distrigaz, atunci când am cerut o situație cu toate rețelele. În aceste condiții, s-a luat decizia refacerii acestei părți de proiect și s-a dispus ca în loc de rigole să se realizeze patru geigere, adică patru guri de scurgere cu direcționarea apei în canalizarea pluvială, proiectul prevăzând tuburi cu diamentrul de 110 mm. Așa a stabilit proiectantul și există dispoziție de șantier în acest sens", ne declara la momentul respectiv directorul Direcției de Investiții a Primăriei Câmpina, Eliza Oprescu. 
A doua zi, lucrurile se rezolvau, după ce se luase decizia ca la geigere să se folosească tuburi cu diametrul de 350 mm, iar la căminele de colectare să se introducă o conductă de 500 mm. 
Duminică, 21 iunie, după o ploaie mai puternică, ”minunata” canalizare pluvială de pe Strada Bobâlna, chiar pe tronsonul respectiv, arăta ca în imaginile video din cadrul acestui articol. (Video - amator)

Citiți și Oameni nemulțumiți pe Strada Bobâlna, din Câmpina. "O să ne intre apa în curți și case"
Locuitorii de pe Strada Bobâlna au avut dreptate. Conducta de 110 mm va fi înlocuită cu una de 350 mm la canalizarea pluvială


21 Jun 2020 12:51 5133 vizualizari



Comentarii






  • 21.06.2020 16:44 ARR P.S. E duminica si bugetarii nu lucreaza....incercati maine!
  • 21.06.2020 16:30 The Mask Va rugam frumos sa nu mai dezinformati in legatura cu strada Bobalna,canalizarea pluviala a fost facuta pentru vreme frumoasa....cand ploua administratia publica si aparatul administrativ al primariei vin cu umbrele si strada o sa fie uscata.De unde sa ai minte si sa intelegi ca LUMEA TRECE PRIN SCHIMBARI CLIMATICE si in momentul cand faci investitiile trebuie sa iei in calcul toate situatiile.Nimic nu se face cu cap si bine,vesnicul hei rup inainte de alegeri....sa aratam ca facem ceva.Nu mai dureaza mult pana o sa avem apa pe strazi si de 0.5 m.
  • 21.06.2020 13:24 Alex Eu ca am canalizarea astupata de desteptii de la drumuri, ce sa mai zic? La fiecare ploaie..am inundatie
513 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2556 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2670 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1509 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV