CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marian Nistor este noul președinte al PNL Câmpina

- Politică -

Marian Nistor este noul președinte al PNL Câmpina

Alegerile pentru noua conducere a PNL Câmpina au avut loc vineri după-amiază, la Casa de Cultură "Geo Bogza", iar de această dată s-au desfășurat fără probleme. Singurul candidat la președinția organizației locale, Marian Nistor, a câștigat această funcție cu 49 de voturi din 51. Din partea organizației județene a fost prezent Dorin Tudora, președintele CODA (Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor), fost consilier județean, în prezent director general al societății Conpet.

51 de membri cu drept de vot au fost prezenți la alegerile interne din cadrul PNL Câmpina, precum și câțiva membri fără drept de vot, care, deși au ocupat funcții de conducere în partid și au fost chiar și aleși locali în legislatura precedentă, nu figurau în Registrul Național al Membrilor PNL, actualizat ultima dată în anul 2017. Aici este o întreagă discuție, pentru că sunt membri PNL validați de Biroul Politic Local (BPL) și de Biroul Politic Județean (BPJ), dar care nu apar în baza de date națională a partidului. Așa cum sunt și oameni care au părăsit partidul, dar care apar în continuare în Registrul Național al Membrilor PNL.
Alegerile s-au desfășurat, după cum spuneam, fără probleme, iar noua structură de conducere a PNL Câmpina este următoarea: Marian Nistor - președinte, Horia Tiseanu, Marian Dulă, Viorel Bondoc, Gheorghe Sandu, Mihai Boeru și Florin Marcu - vicepreședinți, Liliana Hurhui - secretar și trezorier, membri ai BPL - Florinița Dulă, Lucreția Nica, Daniela Mihart, Laura Perian, Alexandra Mușat, Gabriel Radu și Ion Oprea. În mare parte sunt oamenii care s-au aflat și până acum în Biroul Politic Local, în echipa lui Horia Tiseanu, fostul președinte al organizației.
Nu regăsim în noua structură de conducere membri vechi ai PNL și aleși locali în actualul mandat, dar care nu și-au depus nicio candidatură, cum ar fi consilierul județean Rodica Papuc sau consilierul local Dan Nica. 
Misiunea lui Marian Nistor nu va fi deloc ușoară, pentru că PNL este aproape inexistent pe scena politică locală, colegii de alianță din USR PLUS, precum și cei de coaliție din Consiliul Local, de la PMP, luând fața liberalilor după alegerile locale din septembrie 2020. Și mai sunt și alte probleme pe care noul președinte, membru vechi de partid, fost consilier local, fost consilier județean, director de ani buni al Pieței Centrale Câmpina, cu siguranță le știe. Acum, rămâne de văzut și dacă această conducere va avea viață lungă având în vedere că, undeva în spatele cortinei, sunt oameni care nu stau degeaba și nici nu pot accepta foarte ușor scăparea Câmpinei de sub control.

După cum am scris la momentul respectiv, alegerile de la PNL Câmpina ar fi trebuit să aibă loc pe 7 iulie, depunându-și candidatura pentru funcția de președinte Alexandru Vane (actualul subprefect) și Marian Nistor, fiecare reprezentând, în opinia noastră, "tabăra Ploiești" și "tabăra Câmpina". Organizația Județeană a invalidat candidatura lui Marian Nistor, din cauza unor probleme legate de neplata cotizației (motivul oficial invocat), Marian Nistor a contestat respingerea candidaturii sale, precum și candidatura lui Alexandru Vane - care, cu puțin timp în urmă, votase și la alegerile din cadrul organizației municipale Ploiești și despre care se știa că nu este membru al organizației PNL Câmpina. În aceste condiții, la conferința de alegeri nu s-a întrunit cvorumul necesar, astfel că s-a stabilit o nouă dată pentru alegeri - 16 iulie 2021. Iar ceea ce s-a întâmplat astăzi am scris mai sus.


16 Jul 2021 19:38 5836 vizualizari


Comentarii


  • 17.07.2021 12:06 Crisucri ROBERTA ANAstase sa își vadă de treabă ei cu toate mașinăriile pe care le-a făcut de a lungul anilor. Sa ne lase. Sa își faca treabă la Ploiesti, nu la Câmpina. Cum de s a activat acum dintr o data? Care e interesul ei?
  • 17.07.2021 07:13 GABI LAMBA VA AVEA MULT DE MUNCIT SI PE MULTI DE INFRUNTAT, DAR MERITA DIN TOT SUFLETUL. SPER SA IL LASE PLOIESTIUL SA ISI FACA TREABA. BRAVO MARIANE!
  • 16.07.2021 22:33 George Verzea Merita! Omul acesta a muncit de 20 de ani în aceeași echipă! E un băiat isteț.bravo
  • 16.07.2021 22:29 Gigel Mitoi Felicitări!
  • 16.07.2021 21:34 Olga Toma De fapt nu s a schimbat nimic la PNL Campina decat presedintele. Îl felicit pe dl Nistor, cred ca poate fi un bun lider de partid, dar sa speram si ca va avea cu cine face treaba. Il vad in sala si pe dl Fratila despre care eu nu stiam ca mai este membru PNL. E interesant, e membru PNL, in publicatia lui apar permanent cei de la USR - PLUS si PNL si tot voi sunteti presa aservita politic???
  • 16.07.2021 20:34 Gigel Mitoi Felicitări!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4624 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3680 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1796 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2036 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV