CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Nicolae Geantă este profesor doctor în geografie și predă de ani buni la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina. În paralel, grație cercetărilor sale, a scris mai multe volume despre impactul extragerii petrolului asupra zonei Câmpina, fiind un fin analist al vieții publice câmpinene.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu profesorul Nicolae Geantă veți afla, printre altele, ce l-a determinat să aleagă o carieră didactică, de ce geografia și ce ar fi făcut dacă nu ar fi devenit profesor, dar și care sunt fimul, cartea și mâncarea preferate, unde crede că se va situa Câmpina peste zece ani, dar și unde se vede invitatul nostru peste un deceniu. O părere extrem de interesantă are profesorul Nicolae Geantă despre rețelele de socializare, pe care le compară cu... magazinele chinezești.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu profesorul Nicolae Geantă, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”
Scurt și la... subiect, cu medicul Mihaela Petrovici


19 Mar 2023 21:23 4729 vizualizari


Comentarii


1098 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1275 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2235 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1978 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV