În luna ianuarie, Sanconfind oferă reduceri la pachetele pentru viitoarele mămici

Sănătate (Categoria articolului)

Maternitatea Centrului Medical Sanconfind Poiana Câmpina oferă reduceri de 10% la pachetele de naștere pentru viitoarele mămici. Oferta este valabilă pentru gravidele care semnează contractul de naștere în cursul lunii ianuarie a acestui an.

Pachetele conțin o serie de beneficii la standard de cinci stele: o echipă medicală de excepție, seturile de analize recomandate, asistență medicală pe toata durata spitalizării, trusoul bebelușului, medicația necesară pentru mamă și copil, manevra de recoltare celule stem, cazarea și masa pentru mamă și bebeluș, siguranța actului medical, aparatură avansată tehnologic. Fiecare rezervă este dotată cu sisteme nurse call, pat electric, consolă de gaze medicale, măsuță pentru înfășat, chiuvetă, toaletă proprie, televizor și minibar. Pentru nou-născut există sistemul rooming in, iar mămicile se bucură de consilierea moașelor pe timpul sarcinii. Înainte de internare, fiecare viitoare mămică va fi testată RT-PCR. De asemenea, există și posibilitatea urmării cursurilor de puericultură (școala viitorilor părinți), la care participă și tăticul, iar, în plus, pentru evitarea sindromului post-partum, Sanconfind pune la dispoziție consilierea unui psiholog avizat care este alături de viitoarele mămici. În același timp, se poate opta pentru recoltarea de celule stem prin băncile partenere, iar plata se poata efectua și cu ajutorul partenerului financiar, Banca Transilvania (primele trei rate fără dobândă). 
Contractările se fac zilnic, în intervalul orar 9.00-15.30, de luni până vineri. Detalii suplimentare pe www.sanconfind.ro. (P)

(Foto cu caracter ilustrativ)

4936 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1706 vizualizari
16 sept. 2022 07:32

Implantul unei proteze de șold, la pacient cu coxartroză, intervenție realizată cu succes la SanConfind

La Centrul Medical SanConfind a fost realizată, în 2021, prima protezare de șold, urmată, la câteva luni, de o altă premieră notabilă pentru chirurgia ortopedică SanConfind, prima protezare de genunchi. Reușitele îi aparțin medicului specialist Viorel Albu, un profesionist desăvârșit în domeniul ortopediei și traumatologiei. Ortopedul ”belgian” (cum este alintat de către pacienți, datorită faptului că a lucrat mulți ani în spitale din Belgia, unde a căpătat o bogată experiență), are la activ multe asemenea intervenții, operații deosebit de dificile și de complexe. În decursul activității sale medicale, a operat multe implanturi de proteze (de șold sau de genunchi), dar intervențiile chirurgicale amintite mai sus au fost evenimente remarcabile pentru spitalul din Poiana Câmpina, care i-au îmbogățit și mai mult imaginea în lumea medicală prahoveană și nu numai.

6005 vizualizari
04 aug. 2022 07:49

Primele operații pe coloana vertebrală, la Spitalul San Confind

2 comentarii

Vă informam, nu cu mult timp în urmă, despre faptul că la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina vor fi posibile operațiile de hernie de disc. De două săptămâni, chiar se întâmplă acest lucru. Două astfel de intervenții chirurgicale, de mare complexitate și finețe, au fost realizate cu succes de dr. Stelian Anghel împreună cu dr. Viorel Albu.

Alte stiri recente

974 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

876 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.