În luna ianuarie, Sanconfind oferă reduceri la pachetele pentru viitoarele mămici

Sănătate (Categoria articolului)

Maternitatea Centrului Medical Sanconfind Poiana Câmpina oferă reduceri de 10% la pachetele de naștere pentru viitoarele mămici. Oferta este valabilă pentru gravidele care semnează contractul de naștere în cursul lunii ianuarie a acestui an.

Pachetele conțin o serie de beneficii la standard de cinci stele: o echipă medicală de excepție, seturile de analize recomandate, asistență medicală pe toata durata spitalizării, trusoul bebelușului, medicația necesară pentru mamă și copil, manevra de recoltare celule stem, cazarea și masa pentru mamă și bebeluș, siguranța actului medical, aparatură avansată tehnologic. Fiecare rezervă este dotată cu sisteme nurse call, pat electric, consolă de gaze medicale, măsuță pentru înfășat, chiuvetă, toaletă proprie, televizor și minibar. Pentru nou-născut există sistemul rooming in, iar mămicile se bucură de consilierea moașelor pe timpul sarcinii. Înainte de internare, fiecare viitoare mămică va fi testată RT-PCR. De asemenea, există și posibilitatea urmării cursurilor de puericultură (școala viitorilor părinți), la care participă și tăticul, iar, în plus, pentru evitarea sindromului post-partum, Sanconfind pune la dispoziție consilierea unui psiholog avizat care este alături de viitoarele mămici. În același timp, se poate opta pentru recoltarea de celule stem prin băncile partenere, iar plata se poata efectua și cu ajutorul partenerului financiar, Banca Transilvania (primele trei rate fără dobândă). 
Contractările se fac zilnic, în intervalul orar 9.00-15.30, de luni până vineri. Detalii suplimentare pe www.sanconfind.ro. (P)

(Foto cu caracter ilustrativ)

3309 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1244 vizualizari
11 ian. 2021 21:15

Chirurgia SanConfind înseamnă reușite remarcabile în operații complicate

Din toamna anului trecut, de la înființarea secției de chirurgie, în Centrul Medical SanConfind au fost realizate cu succes operații extrem de dificile din domeniul chirurgiei generale. Dintre acestea un loc important îl ocupă intervențiile chirurgicale oncologice, mai exact cele de rezecție a unor organe interne (extirparea unor tumori de ficat, a unor tumori mamare, a unor tumori genitale, extirparea unui sân cu reconstrucția imediată a acestuia etc).

2952 vizualizari
08 ian. 2021 18:41

Imagistica Medicală SanConfind – bine cunoscută în sistemul sanitar prahovean

Departamentul Imagistică Medicală SanConfind este dotat cu echipamente şi aparatură ultraperformante, realizate de producători de renume mondial, precum Siemens şi General Electric. La SanConfind pacienţii pot beneficia de o paletă extrem de generoasă de investigaţii din domeniul radiologiei şi imagisticii medicale: imagistică prin rezonanţă magnetică (IRM); tomografie computerizată (CT); osteodensitometrie (DEXA); mamografie cu tomosinteză şi puncţie stereotaxică (oferă imagini tridimensionale şi puncţia biopsie de sân); ecografie digitală și radiologie digitală; ultimele două fiind foarte cunoscute în rândul publicului larg. 

Alte stiri recente

1282 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2302 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.