În luna ianuarie, Sanconfind oferă reduceri la pachetele pentru viitoarele mămici

Sănătate (Categoria articolului)

Maternitatea Centrului Medical Sanconfind Poiana Câmpina oferă reduceri de 10% la pachetele de naștere pentru viitoarele mămici. Oferta este valabilă pentru gravidele care semnează contractul de naștere în cursul lunii ianuarie a acestui an.

Pachetele conțin o serie de beneficii la standard de cinci stele: o echipă medicală de excepție, seturile de analize recomandate, asistență medicală pe toata durata spitalizării, trusoul bebelușului, medicația necesară pentru mamă și copil, manevra de recoltare celule stem, cazarea și masa pentru mamă și bebeluș, siguranța actului medical, aparatură avansată tehnologic. Fiecare rezervă este dotată cu sisteme nurse call, pat electric, consolă de gaze medicale, măsuță pentru înfășat, chiuvetă, toaletă proprie, televizor și minibar. Pentru nou-născut există sistemul rooming in, iar mămicile se bucură de consilierea moașelor pe timpul sarcinii. Înainte de internare, fiecare viitoare mămică va fi testată RT-PCR. De asemenea, există și posibilitatea urmării cursurilor de puericultură (școala viitorilor părinți), la care participă și tăticul, iar, în plus, pentru evitarea sindromului post-partum, Sanconfind pune la dispoziție consilierea unui psiholog avizat care este alături de viitoarele mămici. În același timp, se poate opta pentru recoltarea de celule stem prin băncile partenere, iar plata se poata efectua și cu ajutorul partenerului financiar, Banca Transilvania (primele trei rate fără dobândă). 
Contractările se fac zilnic, în intervalul orar 9.00-15.30, de luni până vineri. Detalii suplimentare pe www.sanconfind.ro. (P)

(Foto cu caracter ilustrativ)

5307 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

2007 vizualizari
28 feb. 2023 20:16

Un nou chirurg din București se va alătura echipei medicale SanConfind - dr. Mihai Gornea

Din luna martie 2023, un nou chirug din București va colabora cu Centrul Medical SanConfind. Este vorba despre dr. Mihai Gornea, medic primar chirurg, cu competență în chirurgie minim-invazivă, endoscopie digestivă și ecografie abdominală. "Folosind tehnici moderne, minim-invazive, am încercat întotdeauna să ofer pacienților mei maximul de confort postoperator și o recuperare rapidă”, ne mărturisește domnul doctor, care este dornic să facă și la Poiana Câmpina ceea ce a făcut prin toate spitalele unde a lucrat: o chirurgie eficientă, curată, lipsită de complicații, cu dureri și incizii cât mai mici, care să atragă pacienți și să-i construiască o reputație.

2226 vizualizari
16 feb. 2023 07:04

Un chirurg renumit s-a alăturat echipei de la Spitalul SanConfind - medicul primar Nicu Grigore, doctor în științe medicale

Un renumit chirurg din Ploiești, medicul primar Nicu Grigore, doctor în științe medicale, un nume cunoscut în lumea serviciilor sanitare din capitala județului nostru, a început o colaborare cu spitalul din Poiana Câmpina. O colaborare din care pacienții câmpineni, și nu numai, nu vor avea decât de câștigat.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.