În luna ianuarie, Sanconfind oferă reduceri la pachetele pentru viitoarele mămici

Sănătate (Categoria articolului)

Maternitatea Centrului Medical Sanconfind Poiana Câmpina oferă reduceri de 10% la pachetele de naștere pentru viitoarele mămici. Oferta este valabilă pentru gravidele care semnează contractul de naștere în cursul lunii ianuarie a acestui an.

Pachetele conțin o serie de beneficii la standard de cinci stele: o echipă medicală de excepție, seturile de analize recomandate, asistență medicală pe toata durata spitalizării, trusoul bebelușului, medicația necesară pentru mamă și copil, manevra de recoltare celule stem, cazarea și masa pentru mamă și bebeluș, siguranța actului medical, aparatură avansată tehnologic. Fiecare rezervă este dotată cu sisteme nurse call, pat electric, consolă de gaze medicale, măsuță pentru înfășat, chiuvetă, toaletă proprie, televizor și minibar. Pentru nou-născut există sistemul rooming in, iar mămicile se bucură de consilierea moașelor pe timpul sarcinii. Înainte de internare, fiecare viitoare mămică va fi testată RT-PCR. De asemenea, există și posibilitatea urmării cursurilor de puericultură (școala viitorilor părinți), la care participă și tăticul, iar, în plus, pentru evitarea sindromului post-partum, Sanconfind pune la dispoziție consilierea unui psiholog avizat care este alături de viitoarele mămici. În același timp, se poate opta pentru recoltarea de celule stem prin băncile partenere, iar plata se poata efectua și cu ajutorul partenerului financiar, Banca Transilvania (primele trei rate fără dobândă). 
Contractările se fac zilnic, în intervalul orar 9.00-15.30, de luni până vineri. Detalii suplimentare pe www.sanconfind.ro. (P)

(Foto cu caracter ilustrativ)

6076 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1696 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2178 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

401 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

921 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.