Liviu Briciu: ”Am inițiat proiectul de revocare a hotărârii privind înființarea unei noi biblioteci pentru a le salva onoarea consilierilor de la PSD”

Politică (Categoria articolului)

Liviu Briciu a susținut marți, 30 august, prima conferință a Partidului Oamenilor Liberi Câmpina, o conferință în care a abordat mai multe subiecte, printre care și cel al Centrului cultural, în ansamblu, cu referiri punctuale la propunerea de revocare a Hotărârii Consiliului Local de înființare a unei noi biblioteci, hotărâre pentru care Prefectura Prahova a solicitat o reanalizare și revocarea, în caz contrat hotărârea urmând a fi atacată în instanța de contencios administrativ de Prefectura Prahova.

Liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, a prezentat istoria propunerii înființării Centrului cultural, respingerea acestui proiect în două rânduri de către majoritatea din Consiliul Local Câmpina și cum s-a ajuns astfel la hotărârea - declarată ca ilegală de Prefectura Prahova - de a se înființa o nouă bibliotecă, un proiect despre care am vorbit pe larg la momentul respectiv.
”Sunt foarte curios să văd cum vor vota. Nu-mi dau seama... Oricum, am inițiat acest proiect de revocare a hotărârii respective pentru a le salva onoarea și a nu intra într-un conflict inutil cu Prefectura. Nu sunt convins că va trece proiectul... Practic, le-am făcut un serviciu, pentru că era mai rău dacă-l introduceau tot ei...” - a mai spus Liviu Briciu, în cadrul conferinței de presă.

3981 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gimi 30.08.2022 15:53 PSD și Pro România egal mulțimea vida. Eu nu l am văzut pe Mușat ca ii este bine acolo. PNL și PSD credeți ca sprijină pe cei mici în teritoriu, se pare ca nu. Cum și Briciu este un om vertebral și serios. V ați uitat la lista PSD și PNL de la fostele alegeri și a ți văzut pionii care s au retras... deoarece. Veți vedea ca oameni noi vor întra în cursa politica, mi as dori mulți tineri. Dar sunt plecați ca numai lumini ați au condus Câmpina pana acum. Propun sa le pună motocoasa în spate la consilieri, mulți vor prefera demisia în alb decât munca patriotica. Ca e plin de analiști Facebook care te iau la mișto dar nu ar face curățenie în fata blocului, de toate vârstele.
  • Stan Magdakena 30.08.2022 17:28 Dar partea cu pasajul unde este ?!O conferința de presă după doi ani,durerea este mare și interesele ...Dece nu înțelegeți că nu suntem manipulati ,majoritatea nu dorește acest proiect SF.Toate partidele au interese și manipulează,numai POL nu face politică?!Treziti-va fi acest vis SF!!! Lumea nu știe ce va fi mâine ( preturi la utilități și alimente)și va arde de pasaj și blocuri de 12 etaje .Nu uitați ”somnul rațiunii naște monștri ”!!!
  • diss 30.08.2022 17:55 Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești! Eu zic că trebuia să îi lase pe psd-iști să se umple de ridicol, meritau cu prisosință. Dar cum în politica românească toți sunt mănă în mănă...
  • Un votant 31.08.2022 13:24 Pe Facebook glume de prost gust, la coltu piepții la fel, pe Bulevard alt loc de dat tepe, la Gura LeuluiAstia sunt plătiți sa ardă gazul pe banii noștri... a constatat și Briciu ca îl toaca mărunt pe Moldoveanu și pe Anghel. Și dacă la judet prin Roberta îl punea pe Tudora, Nistor rămânea pe uscat ca și Tiseanu. Presupunând ca Moldoveanu are de ales între Aur și Forța Dreptei trebuie sa își facă echipa. Oameni verticali Briciu și Filip, nu sunt la comanda băieților deștept. I au făcut în sânge la alegeri și nu au acces la cașcaval. Tot înainte dl primar
  • Anonim 01.09.2022 17:44 Dl. Briciu, dumneavoastra stiti care este diferenta dintre un laborator farmaceutic si un laborator ilegal de stupefiante? Banuiesc ca intrebarea va depaseste, fapt pentru care va dau eu raspunsul, legalitatea infiintarii acestui laborator. Asa se intampla si in cazul bibliotecii, cea existenta la momentul de fata nu este constituita conform legilor in viguare, fapt pentru care trebuie pusa in legalitate. Cum o introduceti dvs intr-un Centru Cultural daca nu este legal contituita? Puteti sa aveti un laborator ilegal de stupefiante intr-o farmacie, doar pentru ca farmacia o sa fie legal constituita?

Politică

6876 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4033 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape: