CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liviu Briciu: ”Am inițiat proiectul de revocare a hotărârii privind înființarea unei noi biblioteci pentru a le salva onoarea consilierilor de la PSD”

- Politică -

Liviu Briciu: ”Am inițiat proiectul de revocare a hotărârii privind înființarea unei noi biblioteci pentru a le salva onoarea consilierilor de la PSD”

Liviu Briciu a susținut marți, 30 august, prima conferință a Partidului Oamenilor Liberi Câmpina, o conferință în care a abordat mai multe subiecte, printre care și cel al Centrului cultural, în ansamblu, cu referiri punctuale la propunerea de revocare a Hotărârii Consiliului Local de înființare a unei noi biblioteci, hotărâre pentru care Prefectura Prahova a solicitat o reanalizare și revocarea, în caz contrat hotărârea urmând a fi atacată în instanța de contencios administrativ de Prefectura Prahova.

Liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, a prezentat istoria propunerii înființării Centrului cultural, respingerea acestui proiect în două rânduri de către majoritatea din Consiliul Local Câmpina și cum s-a ajuns astfel la hotărârea - declarată ca ilegală de Prefectura Prahova - de a se înființa o nouă bibliotecă, un proiect despre care am vorbit pe larg la momentul respectiv.
”Sunt foarte curios să văd cum vor vota. Nu-mi dau seama... Oricum, am inițiat acest proiect de revocare a hotărârii respective pentru a le salva onoarea și a nu intra într-un conflict inutil cu Prefectura. Nu sunt convins că va trece proiectul... Practic, le-am făcut un serviciu, pentru că era mai rău dacă-l introduceau tot ei...” - a mai spus Liviu Briciu, în cadrul conferinței de presă.


30 Aug 2022 14:52 4551 vizualizari


Comentarii


  • 01.09.2022 17:44 Anonim Dl. Briciu, dumneavoastra stiti care este diferenta dintre un laborator farmaceutic si un laborator ilegal de stupefiante? Banuiesc ca intrebarea va depaseste, fapt pentru care va dau eu raspunsul, legalitatea infiintarii acestui laborator. Asa se intampla si in cazul bibliotecii, cea existenta la momentul de fata nu este constituita conform legilor in viguare, fapt pentru care trebuie pusa in legalitate. Cum o introduceti dvs intr-un Centru Cultural daca nu este legal contituita? Puteti sa aveti un laborator ilegal de stupefiante intr-o farmacie, doar pentru ca farmacia o sa fie legal constituita?
  • 31.08.2022 13:24 Un votant Pe Facebook glume de prost gust, la coltu piepții la fel, pe Bulevard alt loc de dat tepe, la Gura LeuluiAstia sunt plătiți sa ardă gazul pe banii noștri... a constatat și Briciu ca îl toaca mărunt pe Moldoveanu și pe Anghel. Și dacă la judet prin Roberta îl punea pe Tudora, Nistor rămânea pe uscat ca și Tiseanu. Presupunând ca Moldoveanu are de ales între Aur și Forța Dreptei trebuie sa își facă echipa. Oameni verticali Briciu și Filip, nu sunt la comanda băieților deștept. I au făcut în sânge la alegeri și nu au acces la cașcaval. Tot înainte dl primar
  • 30.08.2022 17:55 diss Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești! Eu zic că trebuia să îi lase pe psd-iști să se umple de ridicol, meritau cu prisosință. Dar cum în politica românească toți sunt mănă în mănă...
  • 30.08.2022 17:28 Stan Magdakena Dar partea cu pasajul unde este ?!O conferința de presă după doi ani,durerea este mare și interesele ...Dece nu înțelegeți că nu suntem manipulati ,majoritatea nu dorește acest proiect SF.Toate partidele au interese și manipulează,numai POL nu face politică?!Treziti-va fi acest vis SF!!! Lumea nu știe ce va fi mâine ( preturi la utilități și alimente)și va arde de pasaj și blocuri de 12 etaje .Nu uitați ”somnul rațiunii naște monștri ”!!!
  • 30.08.2022 15:53 Gimi PSD și Pro România egal mulțimea vida. Eu nu l am văzut pe Mușat ca ii este bine acolo. PNL și PSD credeți ca sprijină pe cei mici în teritoriu, se pare ca nu. Cum și Briciu este un om vertebral și serios. V ați uitat la lista PSD și PNL de la fostele alegeri și a ți văzut pionii care s au retras... deoarece. Veți vedea ca oameni noi vor întra în cursa politica, mi as dori mulți tineri. Dar sunt plecați ca numai lumini ați au condus Câmpina pana acum. Propun sa le pună motocoasa în spate la consilieri, mulți vor prefera demisia în alb decât munca patriotica. Ca e plin de analiști Facebook care te iau la mișto dar nu ar face curățenie în fata blocului, de toate vârstele.
855 vizualizari 29 May 2024 14:02 Bogdan Cord (Partidul Oamenilor Liberi): ”Avem libertatea de a spune da sau nu, doar conform propriei noastre conștiințe!”

Bogdan Cord (Partidul Oamenilor Liberi): ”Avem libertatea de a spune da sau nu, doar conform propriei noastre conștiințe!”

Bogdan Cord și Liviu Briciu, candidați din partea Partidului Oamenilor Liberi la Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
1468 vizualizari 27 May 2024 19:43 Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță, a făcut o serie de afirmații privind argumentele pentru candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația cânmpineană.

citeste mai mult
2058 vizualizari 26 May 2024 21:03 Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

citeste mai mult
3020 vizualizari 26 May 2024 13:20 Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV