Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă luni seara în parcarea Complexului Comercial Kaufland.
După ce ieșit cam pe ușa din dos a politicii locale, fiind retras de partid din cursa electorală la alegerile locale trecute, Horia Tiseanu, fost primar al municipiului Câmpina în perioada 2004-2020 și viceprimar în perioada 1996-2004, ar putea reveni în politică și ar putea fi chiar un potențial candidat pentru Cabinetul 1 de la Casa cu Grifoni.
Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului-concurs de dans “Bucharest Dance Awards” s-a desfășurat weekend-ul trecut, la Sala Rapsodia din Capitală, reunind peste 1.000 de dansatori de la cluburi de profil și școli de dans din țară. Clubul de dans al profesoarei Dorina Popa a obținut numeroase premii la acest prestigios concurs național, începând cu categoria de vârstă 9 ani și până la 15 ani.
Luni, 6 noiembrie 2023, s-a dat startul oficial al lucrărilor la centura ocolitoare a oraşului Comarnic, unul dintre cele mai așteptate proiecte de descongestionare a traficului de pe Valea Prahovei. Potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, într-un an se va circula pe acest drum. La eveniment a fost prezent și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Poliția Română a anunțat că pentru cele 1.340 locuri scoase la concursul de admitere la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris 4.779 candidați.
Organizatorii proiectului de cercetare ”Modernism Ascuns - Cartografierea patrimoniului modernist ascuns: Câmpina – Proiect Pilot” vă invită sâmbătă, 11 noiembrie 2023, ora 11.00, la un tur ghidat cu tema ”Patrimoniul modernist ascuns în Câmpina”. Turul cuprinde străzile reprezentative pentru patrimoniul interbelic modernist al orașului, în context cu alte stiluri contemporane și cu alte clădiri-reper pentru dezvoltarea arhitectural-urbanistică a Câmpinei.
Casele Județene de Asigurări de Sănătate și alte structuri afiliate la Federația Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate au declanșat joi, 2 noiembrie 2023, un protest generalizat pe perioada nedeterminată. Activitatea acestor instituții este blocată în toată țara.
V-am informat deja că evenimentul ”Serile teatrului câmpinean” nu va mai avea loc.
Podul lui Rache sau puntea lui Rache, pentru că este vorba de o punte pietonală peste râul Prahova, reprezintă un simbol pentru zona Câmpinei. Podul original a fost construit la începutul anilor 1900 de inginerul german Anton Raky, stabilit o vreme la Câmpina, pentru a le facilita muncitorilor să treacă zilnic peste râul Prahova pentru a ajunge la sondele de pe dealul Pițigaia.
O expoziție de laviuri (tehnică mixtă peniță-pensulă), semnată de artistul plastic câmpinean Valentin Bălan, va fi deschisă la Chevilly, o localitate situată în departamentul Loiret din centrul Franței, la 15 km de Orleans și 98 km de Paris.