CONTACT

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

- Politică -

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

La Câmpina, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Câmpina este Bogdan Ene. Actualmente consilier local din partea Partidului Mișcarea Populară, Bogdan Ene a mai avut o experiență de consilier local în trecut. Are 54 ani, este inginer și lucrează la societatea Confind.
În discursul de lansare a candidaturii sale, Bogdan Ene a afirmat, printre altele: ”Sunt câmpinean get-beget, căsătorit, am doi copii, de profesie inginer. Vreau un municipiu fără gropi și curat. Apoi, pentru că am experiență și dorința de a face din Câmpina un municipiu european, voi rezolva problema parcărilor prin modernizarea și reabilitarea parcării din zona Pieței Centrale, construirea unei parcări supraetajate în aceeași zonă, iar pentru creșterea calității vieții am în vedere construirea de noi locuri de joacă, grădini urbane și de vară, reamenajarea zonelor de promenadă și relaxare, Câmpina fiind în continuare un oraș, zicem noi, verde”.


22 Apr 2024 21:37 2185 vizualizari


Comentarii






579 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1403 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1647 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1896 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV