Public foarte numeros la spectacolele din cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2017

Eveniment (Categoria articolului)

10.000 de oameni sâmbătă seara și 11.000 duminică, acestea sunt estimările Jandarmeriei cu privire la numărul spectatorilor prezenți la Festivalul "Serbările Toamnei", Câmpina 2017. Un public numeros, așadar, poate chiar mai numeros față de alte ediții.

Ne-am mai dat noi cu părerea aici, s-a comentat intens pe rețelele de socializare cu privire la calitatea slabă a spectacolului, dar iată că, până la urmă, mii de oameni au fost prezenți în fața scenei. Nu mai vorbim de terasele pline și de vânzările peste așteptări ale comercianților. Din punctul nostru de vedere, prima ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", cea din 2008, rămâne cea mai bună, iar cea din 2017, sub așteptări. Totuși, sunt foarte mulți oameni care au alte unități de măsură și mult mai puține pretenții, iar lor le place acest festival exact așa cum este. Iar ediția a X-a le-a plăcut chiar farte mult. Poate asta e tot ce contează, până la urmă, iar noi, ăștia mai cu pretenții, cei care nu uităm niciun moment că vorbim despre municipiul Câmpina și nu o localitate oarecare, poate ar trebui să stăm acasă.

Citiți și Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

Premierea olimpicilor și sportivilor Câmpinei, în cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" 2017

4723 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aura 18.09.2017 18:35 A fost lume multa, pentru ca lumea a tinut sa vada ultimul festival la care Tiseanu este primar! Ne-am saturat de el! Sa plece la ..., la DNA, la Energetic, la ..., unde vrea, numai sa plece si sa ne lasa in pace!

Eveniment

4497 vizualizari
08 oct. 2017 19:55

Breaza se pregătește pentru "Ziua orașului" și tradiționalul târg de Sfânta Parascheva

În perioada 12-15 octombrie 2017, la Breaza va avea loc târgul de Sfânta Parascheva, o manifestare tradițională, care se organizează de mai bine de 200 de ani. Pentru bunicii și străbunicii noștri, acest eveniment era cunoscut ca "bâlciul de la Breaza", dar iată că tradiția s-a păstrat cu trecerea timpului, iar bâlciul de altădată a devenit târgul de astăzi, la care vin an de an sute de producători și comercianți de produse tradiționale. Și mii de cumpăratori.

3444 vizualizari
04 oct. 2017 09:55

"Iulia, o scânteie...", o piesă de teatru inspirată din corespondența dintre Iulia Hasdeu și tatăl său, a cărei premieră națională va avea loc pe 26 octombrie, la București

1 comentarii

În noiembrie 2015, când se împlineau 146 de ani de la nașterea Iuliei Hasdeu, directorul Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" din Câmpina, Jenica Tabacu, lansa volumul "Iulia Hasdeu, epistole către tatăl său". O carte remarcabilă, care cuprinde 186 de scrisori trimise de Iulia tatălui său în perioada în care se afla la studii la Paris.
În vara anului trecut, Jenica Tabacu ne-a oferit "O corespondență pentru eternitate", o carte-document cu 365 de scrisori traduse în limba română, scrisorile Iuliei, dar și cele ale tatălui său, Bogdan Petriceicu Hasdeu și ale mamei sale.
Acum, în toamna lui 2017, la aproape 130 de ani de la moartea Iuliei, vom avea o piesă de teatru inspirată din corespondența pentru eternitate.

Alte stiri recente

3431 vizualizari
16 oct. 2017 17:49

Zonele de sud și est ale Câmpinei nu vor avea apă potabilă miercuri, 18 octombrie 2017. Iată străzile afectate

HidroPrahova anunță că va sista furnizarea apei potabile miercuri, 18 octombrie, între orele 5.00 - 17.00, pentru o mare parte a municipiului Câmpina. Se va lua această măsură pentru branșarea abonaților de pe Calea Doftanei la conducta nouă de alimentare cu apă, lucrarea fiind executată de societatea Fluid Development SRL în cadrul contractului "Proiectare și execuție lucrări de reabilitare conductă de aducțiune, conductă de transport și rețele de distribuție apă potabilă în municipiul Câmpina".

1603 vizualizari
16 oct. 2017 11:55

Aleile de la Casa Tineretului din Câmpina intră în reparații pentru prima dată în 35 de ani

În cei 35 de ani de existență ai Casei Tineretului din Câmpina, fațadele și aleile nu au fost reparate niciodată. Anul acesta, le-a venit rândul. La începutul lunii octombrie au demarat lucrările de reabilitare la fațade, valoarea acestora fiind de 257.000 lei cu tot cu TVA, iar termenul de execuție - 120 zile. Pe măsură ce înaintează reabilitarea fațadelor, vor începe și lucrările de reparații la alei.