Public foarte numeros la spectacolele din cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2017

Eveniment (Categoria articolului)

10.000 de oameni sâmbătă seara și 11.000 duminică, acestea sunt estimările Jandarmeriei cu privire la numărul spectatorilor prezenți la Festivalul "Serbările Toamnei", Câmpina 2017. Un public numeros, așadar, poate chiar mai numeros față de alte ediții.

Ne-am mai dat noi cu părerea aici, s-a comentat intens pe rețelele de socializare cu privire la calitatea slabă a spectacolului, dar iată că, până la urmă, mii de oameni au fost prezenți în fața scenei. Nu mai vorbim de terasele pline și de vânzările peste așteptări ale comercianților. Din punctul nostru de vedere, prima ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", cea din 2008, rămâne cea mai bună, iar cea din 2017, sub așteptări. Totuși, sunt foarte mulți oameni care au alte unități de măsură și mult mai puține pretenții, iar lor le place acest festival exact așa cum este. Iar ediția a X-a le-a plăcut chiar farte mult. Poate asta e tot ce contează, până la urmă, iar noi, ăștia mai cu pretenții, cei care nu uităm niciun moment că vorbim despre municipiul Câmpina și nu o localitate oarecare, poate ar trebui să stăm acasă.

Citiți și Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

Premierea olimpicilor și sportivilor Câmpinei, în cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" 2017

4848 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aura 18.09.2017 18:35 A fost lume multa, pentru ca lumea a tinut sa vada ultimul festival la care Tiseanu este primar! Ne-am saturat de el! Sa plece la ..., la DNA, la Energetic, la ..., unde vrea, numai sa plece si sa ne lasa in pace!

Eveniment

9690 vizualizari
09 dec. 2017 21:02

Trei ore de încântare la Balul Bobocilor 2017 de la Colegiul “Grigorescu”

3 comentarii

"Salt în timp", aceasta a fost tema ediției din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Trei ore de spectacol adevărat la capătul a aproape trei luni de muncă grea, presărată cu lacrimi, cu ezitări, cu speranță. Trei ore de emoții pentru cele opt perechi de boboci, dar și pentru o sală plină până la refuz cu colegi, prieteni, părinți și profesori.

4856 vizualizari
09 dec. 2017 17:46

Balul Halatelor Albe a ajuns la cea de-a XVI-a ediție

La Casa Tineretului din Câmpina a avut loc, vineri seară, un eveniment devenit tradițional pentru finalul de an. Este vorba despre Balul Halatelor Albe organizat de Fundația Medis. Balul a fost precedat de un simpozion având ca temă refluxul gastroesofagian, acțiune la care parteneri ai Fundației Medis au fost Universitatea "Titu Maiorescu", Spitalul Clinic Witting București și Colegiul Național al Medicilor din România.

Alte stiri recente

7159 vizualizari
17 dec. 2017 07:43

Incendiu la Brebu. O casă, anexele acesteia și o mașină au luat foc în urma unui scurtcircuit electric

Un incendiu violent a izbucnit noaptea trecută la o locuință din comuna Brebu. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea focului.

12563 vizualizari
16 dec. 2017 09:46

Un tânăr câmpinean a fost găsit spânzurat în păduricea de lângă Strada Podului

Este vorba despre un tânăr de 33 de ani, administratorul unei spălătorii auto din Câmpina, care a fost găsit spânzurat de un copac în păduricea adiacentă Bulevardului Culturii, undeva între străzile Podului și Oprescu Adrian. Bărbatul a fost găsit în această dimineață chiar de tatăl său, care a anunțat autoritățile.