Public foarte numeros la spectacolele din cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2017

Eveniment (Categoria articolului)

10.000 de oameni sâmbătă seara și 11.000 duminică, acestea sunt estimările Jandarmeriei cu privire la numărul spectatorilor prezenți la Festivalul "Serbările Toamnei", Câmpina 2017. Un public numeros, așadar, poate chiar mai numeros față de alte ediții.

Ne-am mai dat noi cu părerea aici, s-a comentat intens pe rețelele de socializare cu privire la calitatea slabă a spectacolului, dar iată că, până la urmă, mii de oameni au fost prezenți în fața scenei. Nu mai vorbim de terasele pline și de vânzările peste așteptări ale comercianților. Din punctul nostru de vedere, prima ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", cea din 2008, rămâne cea mai bună, iar cea din 2017, sub așteptări. Totuși, sunt foarte mulți oameni care au alte unități de măsură și mult mai puține pretenții, iar lor le place acest festival exact așa cum este. Iar ediția a X-a le-a plăcut chiar farte mult. Poate asta e tot ce contează, până la urmă, iar noi, ăștia mai cu pretenții, cei care nu uităm niciun moment că vorbim despre municipiul Câmpina și nu o localitate oarecare, poate ar trebui să stăm acasă.

Citiți și Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

Premierea olimpicilor și sportivilor Câmpinei, în cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" 2017

4973 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aura 18.09.2017 18:35 A fost lume multa, pentru ca lumea a tinut sa vada ultimul festival la care Tiseanu este primar! Ne-am saturat de el! Sa plece la ..., la DNA, la Energetic, la ..., unde vrea, numai sa plece si sa ne lasa in pace!

Eveniment

4717 vizualizari
08 mar. 2018 20:33

Surprize frumoase din partea administrației locale pentru elevele și profesoarele de la Poiana Câmpina

Reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina s-au aflat și în acest an, de 8 Martie, în mijlocul copiiilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Primarul Alin Moldoveanu, colegii săi din Primărie și consilierii locali Ionuț Goran, Mihai Nițescu și Sebastian Iordache le-au oferit flori elevelor și cadrelor didactice, pentru doamnele profesoare existând și un cadou special, în semn de recunoștință pentru devotamentul lor față de copii și, în general, față de procesul educațional.

4021 vizualizari
08 mar. 2018 19:04

Flori pentru doamne și domnișoare din partea polițiștilor câmpineni

Ca în fiecare an, de 8 Martie, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au o altfel de misiune. Aceea de a le oferi flori doamnelor și domnișoarelor, sărbătoritele începutului de primăvară. Un gest simplu și frumos, într-o zi specială.

Alte stiri recente

1829 vizualizari
19 mar. 2018 19:54

La Școala Centrală Câmpina, NU se va reveni la programul în două schimburi în acest an școlar

La Școala Centrală Câmpina a avut loc astăzi o ședință a Consiliului Profesoral, la care au participat și doi reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova: inspector general adjunct - Liliana Tenescu și inspector pentru management instituțional - Florea Mincu. O întâlnire care a avut la bază numirea unui nou director în persoana prof. Florentina Dumitrașcu. Înaintea ședinței cu profesorii, cei doi inspectori au avut de răspuns la întrebările părinților. Pentru că, auzind de prezența la școală a reprezentanților ISJ, aproximativ 40 de părinți au venit pentru a lămuri problema cursurilor școlare în două schimburi.

1653 vizualizari
19 mar. 2018 17:21

Avantajele și beneficiile produselor MartiDerm aduse în România de Medimfarm

De peste 60 de ani, MartiDerm dezvoltă formule inovatoare pentru o piele frumoasă și sănătoasă. Tratamentele anti-îmbătrânire au o concentrație mare de ingrediente active, care dau rezultate vizibile pe termen scurt și lung. Produsele MartiDerm pot fi folosite pentru toate tipurile de ten, iar despre avantaje și beneficii ne vorbește Elena Dragomir, farmacist principal la Medimfarm Câmpina. De altfel, Medimfarm este unic importator și distribuitor în România al produselor MartiDerm prin rețeaua de farmacii și online pe www.medimfarm.ro. În clipul video puteți vedea modul de utilizare a fiolelor MartiDerm. (P)