Public foarte numeros la spectacolele din cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2017

Eveniment (Categoria articolului)

10.000 de oameni sâmbătă seara și 11.000 duminică, acestea sunt estimările Jandarmeriei cu privire la numărul spectatorilor prezenți la Festivalul "Serbările Toamnei", Câmpina 2017. Un public numeros, așadar, poate chiar mai numeros față de alte ediții.

Ne-am mai dat noi cu părerea aici, s-a comentat intens pe rețelele de socializare cu privire la calitatea slabă a spectacolului, dar iată că, până la urmă, mii de oameni au fost prezenți în fața scenei. Nu mai vorbim de terasele pline și de vânzările peste așteptări ale comercianților. Din punctul nostru de vedere, prima ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", cea din 2008, rămâne cea mai bună, iar cea din 2017, sub așteptări. Totuși, sunt foarte mulți oameni care au alte unități de măsură și mult mai puține pretenții, iar lor le place acest festival exact așa cum este. Iar ediția a X-a le-a plăcut chiar farte mult. Poate asta e tot ce contează, până la urmă, iar noi, ăștia mai cu pretenții, cei care nu uităm niciun moment că vorbim despre municipiul Câmpina și nu o localitate oarecare, poate ar trebui să stăm acasă.

Citiți și Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

Premierea olimpicilor și sportivilor Câmpinei, în cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" 2017

5117 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aura 18.09.2017 18:35 A fost lume multa, pentru ca lumea a tinut sa vada ultimul festival la care Tiseanu este primar! Ne-am saturat de el! Sa plece la ..., la DNA, la Energetic, la ..., unde vrea, numai sa plece si sa ne lasa in pace!

Eveniment

3191 vizualizari
02 iul. 2018 20:30

Oaspeți de la Cahul (Republica Moldova) la "Sărbătoarea celor 2 Iulii", la Castelul Hasdeu

La Castelul "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina a avut loc astăzi "Sărbătoarea celor 2 Iulii", un eveniment cultural organizat pentru al 28-lea an consecutiv. Este sărbătoarea dedicată celor două Iulii care au marcat viața savantului Bogdan Petriceicu Hasdeu, soția și fiica. Este o sărbătoare frumoasă, care reunește personalități ale culturii câmpinene și nu numai, oameni interesați de viața și opera lui Hasdeu, de viața și opera genialei sale fiice.

5717 vizualizari
01 iul. 2018 19:55

MEDI'S Câmpina, la 20 de ani de la înființare

Centrul de Diagnostic și Tratament MEDI'S Câmpina împlinește în aceste zile 20 de ani de la înființare. Prima clinică privată din Câmpina s-a dezvoltat în timp, iar astăzi include și centrul de la Ploiești, dar și Fundația MEDI'S al cărei președinte este medicul chirurg Călin Tiu, doctor în științe medicale și membru al Societății Europene a Chirurgilor. Aniversarea MEDI'S a fost marcată printr-un simpozion care a avut ca temă principală "Hipertensiunea arterială" și o petrecere la care au participat medicii prezenți la simpozion, precum și echipa MEDI'S.

Alte stiri recente

1930 vizualizari
18 iul. 2018 12:20

Amintiri din Câmpina de altădată - secția de box a Clubului Energia

1 comentarii

Dacă se va încumeta cineva vreodată să scrie o istorie completă a sportului câmpinean, Clubul Energia al Atelierelor Centrale Câmpina (fosta ACC, actuala societate Cameron) va figura la loc de cinste. Energia a reprezentat mulți ani o adevărată pepinieră de talente sportive. Iar secția de box a strălucit peste toate celelalte secții ale clubului.

2261 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.