CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din Parcul de la Soldat, din municipiul Câmpina, a dispărut... constructorul care realiza lucrările de modernizare

- Actualitate -

Din Parcul de la Soldat, din municipiul Câmpina, a dispărut... constructorul care realiza lucrările de modernizare

Câmpina nu are aproape deloc "mână bună" la selectarea firmelor pentru executarea diverselor lucrări de pe domeniul public. Au fost puține cazurile în care constructorul și-a făcut treaba ca la carte și nu a creat niciun fel de probleme beneficiarului, adică Primăriei Câmpina. Sau mai bine zis, localității. Lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat nu se înscrie printre cazurile fericite. De câteva zile, muncitorii firmei constructoare au dispărut complet din peisaj, cu tot cu utilaje. Și când spunem câteva zile, nu punem la socoteală week-end-ul în care oricum nu lucrau.

Nu știe nimeni de ce au plecat muncitorii (care erau cazați în containerul - dormitor amplasat chiar în parc) și mai ales de ce au plecat cu tot cu utilaje. Potrivit unor surse din Primăria Câmpina, reprezentanții firmei constructoare nici nu mai răspund la telefon, deci în mod cert există o problemă, iar acea problemă nu e legată doar de vreme. Noi sperăm ca lucrurile să se rezolve pentru că asta ar mai lipsi acum Câmpinei - să rămână cu șantierul în Centrul Civic și să fie nevoie de vreo eventuală reluare a licitației.
Vă reamintim că lucrările de modernizare a Parcului de la Soldat au început pe 25 aprilie 2018, fiind realizate de SC Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea. Valoarea investiției este de 1,12 milioane lei fără TVA, adică aproximativ 250.000 euro, bani alocați de la bugetul local, iar termenul de finalizare este de patru luni. Încă de la început s-a lucrat într-un ritm foarte lent, o bună bucată de vreme în parc fiind prezenți doi-trei muncitori. Apoi, reprezentanții Primăriei au tot inspectat lucrarea, și-au exprimat nemulțumirea cu privire la ritmul în care se lucrează și i s-a atras atenția constructorului că va fi penalizat dacă nu se încadrează în termenul stabilit prin contract.


24 Jul 2018 12:44 7278 vizualizari



Comentarii






  • 24.07.2018 19:15 Un cetățean Cât timp va fii Tiseanu și Pițigoi, vai de orașul ăsta! Nu știu ce caută ăștia 2 în funcții publice!
  • 24.07.2018 14:28 BD Exact ca in filmele cu prosti! 😂😂😂 Acum sa vedem dacă prosti sunt cei care ne conduc și dirijează astfel de manevre sau prostii suntem noi ca ii acceptam! 😤😤😤
  • 24.07.2018 13:34 Dancu Conducătorii primăriei, Tiseanu și Pițigoi, atrag energii negative. Felul lor de a fi, modul în care se comportă, stilul lor de viață .... toate acestea atrag tot felul de lucruri care nu sunt benefice localității.
  • 24.07.2018 13:27 Victoras Exemplu de sifonat fonduri europene.Nici primele si nici nu vor fi ultimele.Chestia cu subcontractari lucrari si aruncat pisica la vecini merge si la Campina.Consecintele administrarii haotice a bugetului si a orasului a avut si inca nu este varful icebergului.Faptul ca Hidro face legea,opreste cand doreste Dorel apa,Floricon iti lasa gunoiul neridicat reflecta "seriozitatea" ,numai vorbim se societati care nu respecta angajatii.Se traieste boiereste la stat.Stat in stat.
2511 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2615 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1471 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5500 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV