CONTACT

Un tânăr din Poiana Câmpina, reținut de polițiști după ce a furat aproape 900 de baxuri de polistiren expandat

- Actualitate -

Un tânăr din Poiana Câmpina, reținut de polițiști după ce a furat aproape 900 de baxuri de polistiren expandat

În cursul zilei de vineri, 2 decembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din Poiana Câmpina au fost sesizați de către un reprezentant al unei societăți comerciale despre faptul că au fost sustrase peste 600 de pachete de polistiren expandat din curtea unității.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Poiana Câmpina. Din primele verificări, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a reieșit faptul că, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, în intervalul orar 22.00-4.30, bărbatul în cauză, împreună cu un alt tânăr ar fi sustras din incinta societății comerciale 896 de baxuri de polistiren, pe care le-au încărcat într-o autoutilitară și le-au transportat la domiciliul acestuia. În total, au fost efectuate 17 transporturi, iar la ultimul transport ar fi fost sustrași și paleții din lemn pe care se afla polistirenul. În urma probatoriului administrat față de tânărul în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

(Foto cu caracter ilustrativ)


03 Dec 2022 12:53 4094 vizualizari


Comentarii






  • 04.12.2022 15:26 Iulian Petrescu Felicitări org de cercetare
6 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2302 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2053 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2261 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV