CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un singur candidat pentru postul de director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina

- Actualitate -

Un singur candidat pentru postul de director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina

La nivelul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) se află în derulare organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea postului de director executiv al Direcției Economice Câmpina. Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat, iar pe 29 ianuarie 2018 va avea loc proba scrisă. Un singur candidat s-a înscris la acest concurs și a fost declarat admis după verificarea dosarului.

Este vorba despre Florentina Alice Tudorache, o tânără de 32 de ani din municipiul Câmpina, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol și Gaze Ploiești. Din informațiile noastre, Florentina Alice Tudorache are un master în economie la UPG și până acum și-a desfășurat activitatea doar în mediul privat.
Funcția de director al Direcției Economice este una extrem de importantă și care implică foarte multă responsabilitate. Mai mult decât atât, fiind vorba despre o funcție de conducere în Primăria Câmpina, persoana care o va ocupa trebuie să aibă și nervi de oțel și, credem noi, puterea de a spune NU în multe situații delicate. Postul a fost ocupat până în toamna anului 2015 de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior, acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. În vara anului 2016, postul a fost declarat vacant și au fost organizate mai multe concursuri la care fie nu s-a prezentat nimeni, fie candidații nu au luat note de trecere. În martie 2017, prin dispoziție a primarului Horia Tiseanu, șeful Serviciului Taxe și Impozite Locale, Cristian Birligiu, a fost numit director interimar al Direcției Economice până la organizarea unui nou concurs. Tot atunci, șef interimar la Taxe și Impozite a devenit Cristina Bădiceanu, iar șef al Compartimentului Buget, Finanțe, Contabilitate a devenit Loredana Rugină.
Primăria Câmpina nu a organizat, în termenul legal de șase luni, concursul pentru ocuparea definitivă pe posturi, motiv pentru care, din octombrie 2017, cei trei au revenit la posturile inițiale. Acum se organizează primul concurs, cel pentru funcția de director al Direcției Economice, la care, iată, nu se înscrie nimeni din Primăria Câmpina.


17 Jan 2018 11:10 5396 vizualizari



Comentarii






2511 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2615 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1470 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5499 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV