CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scrisoarea trimisă câmpinenilor de primarul Horia Tiseanu, de-a dreptul jenantă

- Actualitate -

Scrisoarea trimisă câmpinenilor de primarul Horia Tiseanu, de-a dreptul jenantă

În această perioadă, locuitorii municipiului Câmpina primesc acasă scrisoarea anuală a primarului împreună cu înștiințarea de plată a impozitelor locale. Aproape patru pagini are scrisoarea edilului, pagini pe care sunt enumerate "proiectele importante finalizate în 2017" și "obiectivele prioritare pentru anul 2018". Spre deosebire de anii precednți, scrisoarea nu mai conține poze. Probabil pentru că, între noi fie vorba, ce ar fi putut poza?

Printre altele, Horia Tiseanu se laudă, în scrisoarea trimisă câmpinenilor, cu amenajarea terenului multifuncțional de sport, cel cu dimensiuni greșite și cu coșurile de baschet prinse de porțile de handbal, cel care în loc de multifuncțional a ieșit nefuncțional, dovadă fiind și faptul că de la finalizarea terenului și până în prezent nu s-a primit nicio solicitare pentru utilizarea lui.
Se mai laudă primarul cu modernizarea unei alei și cu... modernizarea Străzii Parcului, cea pentru care s-a semnat doar contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării. Tot la capitolul "proiecte importante finalizate în 2017" mai avem înființarea a două servicii sociale - Centrul Rezidențial pentru persoanele fără adăpost și Cantina Socială. Nu sunt obiective noi, există în Câmpina de ani de zile, noutatea este aceea că s-a schimbat forma de administrare a celor două obiective. Cât despre Cantina Socială, să ne amintim că este cea pe care primarul dorește să o închirieze unei firme pentru nunți, botezuri și alte evenimente, dar despre asta nu se menționează în scrisoarea către contribuabili.
Mai avem realizări: semaforizările, combaterea alunecării de teren de pe Strada Plevnei (de fapt, de pe aleile adiacente acesteia - Păcii și Sulfinei) și aprobarea unui proiect destinat romilor.
La modernizări și reparații, Horia Tiseanu bifează, printre altele achiziționarea de coșuri pentru gunoiul stradal și de bănci pentru zona centrală, achiziția de containere pentru colectarea selectivă. Să incluzi așa ceva în scrisoarea către câmpineni este de-a dreptul jenant, dar înțelegem că trebuiau umplute paginile și, când nu ai cu ce, mai improvizezi. Avem și reparații importante, e adevărat - acoperișul Bibliotecii Municipale, scările de la Gura Leului, scările și balustrada de pe Victor Babeș și Gornistului, vestiarele și tribuna de la terenul sintetic, un canal colector, două alei și o parcare de la diverse blocuri. Și alte două achiziții - mobilier pentru cinci locuri de joacă și 10 stații noi de maxi-taxi. Și gata cu realizările din 2017, trecem la prioritățile lui 2018.
La proiectele pentru 2018 veți regăsi cam ceea ce v-am prezentat atunci când s-a aprobat bugetul local, adică lista investițiilor, despre care, probabil, nici primarul nu crede că va putea fi pusă în practică având în vedere faptul că nu sunt bani. Dar cum ar fi putut veni Horia Tiseanu în fața câmpinenilor să le spună că 40% din bugetul local se duce pe salariile angajaților din Primărie și Poliția Locală, că aproape 45% se duce pe cheltuieli de funcționare și că, așa, cu puțin noroc, mai rămâne și pentru investiții vreo 15%?!

Dacă nu ați primit, încă, scrisoarea primarului Horia Tiseanu, o veți primi. Au fost comandate 15.300 de scrisori a căror tipărire și distribuție costă 19.125 lei fără TVA, bani pe care tot dvs. îi plătiți. 
Suntem convinși că alte vești ați fi așteptat de la primarul Câmpinei, sau măcar niște scuze pentru că nu poate rezolva problemele reale ale localității. Ceva de genul, oameni buni, v-am promis ceva, m-ați votat, eu încerc, alerg, mă străduiesc, dar nu se poate, din motivele x,y,z, nu se poate, îmi pare rău, dar nu se poate!
Dar asta este situația, Câmpina stă pe loc și noi toți odată cu ea. Important este ca dvs. să vă plătiți impozitele pentru că, după cum se menționează la finalul scrisorii, primarul se bazează pe sprijinul dvs. în demersurile pe care le face pentru modernizarea și dezvoltarea orașului...


30 Mar 2018 13:18 5470 vizualizari



Comentarii






2511 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2615 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1468 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5492 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV