CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina solicită 1,2 milioane lei de la Fondul de Mediu pentru zece stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

- Actualitate -

Câmpina solicită 1,2 milioane lei de la Fondul de Mediu pentru zece stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

În momentul de față, în municipiul Câmpina sunt înregistrate 33 de vehicule electrice, dintre care 24 sunt deținute de persoane fizice și nouă de persoane juridice. Cu toate că acest număr de vehicule este încă destul de mic, administrația locală a aprobat un proiect prin care se solicită de la Fondul de Mediu 1,2 milioane lei pentru realizarea a zece stații (în total, 20 locuri) pentru reîncărcarea mașinilor electrice.

Proiectul a fost aprobat în regim de urgență de Consiliul Local Câmpina, singurele obiecții fiind ridicate de consilierul Valentin Crețu, care a apreciat că suma este prea mică în raport cu cheltuielile necesare pentru amenajarea fiecărei stații. Din explicațile oferite a reieșit că suma acoperă cheltuielile necesare, în plus, fiind suma maximă permisă de Ghidul de finanțare, respectiv 60.000 lei pentru o stație cu două locuri de reîncărcare.
La rândul său, primarul Alin Moldoveanu, inițiatorul proiectului, a subliniat că este vorba de stații de reîncărcare, unde durata de reîncărcare completă este de două ore și că proiectul vine în completarea unui alt proiect cu fonduri europene, cel privind achiziția de autobuze electrice, unde sunt incluse alte zece stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice ale populației (pe lângă cele 12 stații pentru autobuze).
Proiectul a fost aprobat în unanimitate de consilierii prezenți.


15 Nov 2022 21:49 3178 vizualizari


Comentarii






  • 16.11.2022 02:52 Gogu Multe proiecte, dar detalii exacte, exceptind celebra fonduri europene nu exista. Pt cine sunt statiile. Cit va costa incarcarea, si alte detalii care ar trebui lamurite si clarificate, pt toata lumea si public si membrii CL ai orasului. Facem statii unde? Situatia juridica a terenului. Cine plateste executarea si proiectarea? Cit va costa kw la statii?. Care va fi regulamentul de functionare, adica cit se poate stationa pt incarcare, ce se intimpla daca nu se incarca si se parcheaza. Vor fi publice sau 2 publice si 4 la primarie, 4 la politie, la muzeu la scoala, liceu, la spital ,, pompieri samd, gratuite ca sa fie bine. Pt cine trebuie sa fie bine. Ne poate lamurii initiaturul proiectului? Eu nu am reusit sa ma descurc pe site primarie. Sau poate admin a prezentat stirea incomplet,, minimalizind importanta altor aspecte.. Sunt multe aspecte si se creaza senzatia de pe repede inainte. Toate lumea vorbeste de economie, de redus consum institutii, si noi impodobim orasul , ca in anii trecuti. Hai sa taiem de aici mai mult si de la scoli mai puti
920 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1952 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2170 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2051 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV