CONTACT

Dan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Primarul PNL propune proiecte inutile comunității”

- Politică -

Dan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Primarul PNL propune proiecte inutile comunității”

CâmpinaTV.ro a lansat tuturor partidelor din Câmpina, atât cele reprezentate în Consiliul Local, cât și cele fără reprezentare în forul legislativ local, invitația de a prezenta public un punct de vedere asupra bugetului local, dar și proiectele pe care fiecare formațiune politică le va propune în bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2024. Vom prezenta propunerile partidelor în ordinea în care acestea ne sunt transmise. Acum, Partidul Social Democrat, care are trei consilieri locali și care este formațiunea cea mai criticată de primar și apropiații săi. Dan Mușat, președintele PSD Câmpina, ne-a prezentat următorul punct de vedere:

”Câmpina a intrat în al douăzecelea an de când fotoliul de primar este ocupat de către un reprezentant al unei formațiuni politice de dreapta, ultimul reprezentant al acestor formațiuni fiind primarul PNL, Alin Ioan Moldoveanu, prim-vicepreședinte al PNL Prahova, intrat în ultimul an de mandat.
Ca în multe alte ocazii, și anul acesta, cu ocazia întocmirii proiectului de buget, primarul PNL propune proiecte inutile comunității, dar extrem de rentabile pentru societățile care au ca obiect de activitate realizarea studiilor de fezabilitate, demonstrând încă o dată, dacă mai era cazul, că nevoile câmpinenilor ocupă locul doi în lista de priorități a domniei sale.
Concentrat fiind pe realizarea visurilor proprii, dintre care cel mai controversat este mult discutatul PASAJ, primarul PNL nu a mai avut timp să finalizeze proiectele începute și finanțate prin fonduri europene până la data de 31 decembrie 2023, așa cum era prevăzut, astfel că, pentru lucrările nefinalizate la termen, prețul va trebui plătit de către câmpineni, acesta fiind unul foarte mare, de ordinul milioanelor de lei.
Prin vocea unor consilieri locali, deținători de sinecuri politice, am asistat în ultima perioadă la un val de acuzații la adresa consilierilor locali PSD, care mai de care mai hilare și ușor de demontat, ultima fiind aceea că organizația noastră se opune dezvoltării orașului.
Ne-am opus și ne vom opune cheltuirii banului public pentru proiecte care nu sunt necesare și utile în acest moment comunității.
Ceea ce ne bucură este faptul că, anul acesta, printre propunerile altor consilieri locali fideli primarului PNL, regăsim proiecte propuse de noi în anii anteriori, cum ar fi ștrandul descoperit, fostul parc Mițu – Chițu, pista de motocros și altele, proiecte respinse de aceiași consilieri care astăzi le propun.
Ca în fiecare an, și anul acesta, consilierii locali PSD Câmpina vor depune amendamente la proiectul de buget, propuneri care sunt preluate de la câmpineni și care sunt nevoi stringente într-un municipiu al secolului XXI: realizarea de locuri de parcare, amenajarea zonelor de agrement deja existente, realizarea unei piețe în cartier Voila și altele”, ne-a declarat președintele PSD Câmpina, Dan Mușat.


20 Jan 2024 17:46 2819 vizualizari


Comentarii






  • 21.01.2024 07:18 Valeriu Gherghiceanu Pana anul acesta ați fost toate partidele împotriva a tot ce se propunea în ședințele de consiliu. Vedeți ca se apropie anul alegerilor și începeti sa va criticați între voi în loc sa va uniți cu toții, sa alegeți un bun gospodar cu un colectiv harnic și sa demonstrați urbei noastre ca nu alergați după ciolan și ca vreți sa avem un oraș frumos cum altul nui. Nu mai aruncați găină moarta in curtea vecinului.
1385 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1641 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1732 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
2066 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV