CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Terenul sintetic de la Căminul Petrol este acoperit cu zăpadă. Nu se ocupă nimeni de el?

- Actualitate -

Terenul sintetic de la Căminul Petrol este acoperit cu zăpadă. Nu se ocupă nimeni de el?

Iarna este perioada potrivită pentru ca terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol din Câmpina să fie foarte atractiv pentru pasionații sportului-rege. Practic, utilitatea terenului în astfel de situații se vede, pentru că în restul anului sunt condiții bune de joc și pe terenurile cu iarbă. Am găsit terenul sintetic complet acoperit cu zăpadă.

În aceste condiţii am vrut să vedem care este părerea reprezentanţilor Clubului Sportiv Câmpina, administratorul acestui teren a cărei realizare a costat 900.000 lei, precum și părerea singurului chiriaş permanent, antrenorul Mircea Hagianu, care are propriul club de fotbal.

„Iarna aceasta ne vom pregăti în sală. Nu sunt condiţii minimale pentru a ne putea pregăti pe terenul sintetic şi, din punctul meu de vedere, CS Câmpina nu îşi respectă contractul pe care îl avem, pentru că nu ne asigură condiţii minime pentru a putea folosi terenul sintetic. Cât am avut eu grijă de acest teren, în fiecare iarnă suprafaţa de joc a fost degajată de zăpadă, aşa cum puteam, pentru că nu aveam niciun utilaj special, dar se putea juca fotbal. De altfel, chiar am văzut recentele dvs. articole privind încasările la acest teren şi pot să vă spun că, în ultimii doi ani în care m-am ocupat eu de teren, încasările Primăriei au fost mult mai mari şi nici nu avea niciun fel de cheltuială, pentru că nu mă plătea nici pe mine, iar noi plăteam utilităţile. Dar nu vreau să mă mai bag şi să spun mai multe, pentru că am constatat că în acest fenomen nu se doreşte prezenţa unor oameni cu experienţă în domeniu. Eu am mai spus că dacă m-aş fi ocupat în continuare de teren, aduceam în fiecare iarnă câte 6-8 echipe în cantonament aici. Nu se doreşte acest lucru! Aşa că ne pregătim la sală, unde plătim pentru fiecare oră şi gata!”, a declarat Mircea Hagianu, patronul Clubului HM Junior Câmpina. 

De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, a precizat: „Ninge doar de câteva zile, a fost şi un viscol care ar fi zădărnicit o intervenţie pentru degajarea de zăpadă a suprafeţei sintetice de joc, dar imediat ce vom ieşi de sub codul de ninsoare vom începe să degajăm zăpada de pe teren. Nu avem un utilaj în acest sens, dar persoanele angajate la club ca îngrijitori la terenul sintetic vor trebui să ia la lopată tot terenul pentru a-l elibera de zăpadă. De asemenea, ţin să subliniez că nici nu am avut vreo solicitare din partea vreunui club sau a unor persoane care să fi dorit să închirieze terenul în această perioadă”.


12 Jan 2017 19:11 4188 vizualizari



Comentarii






  • 13.01.2017 14:13 adam La cat costa inchirierea...mai bine-l lasa cu zapada...oricum cei de la primarie sunt Incompetenti!
  • 13.01.2017 06:38 Xulescu Punem un pariu ca duminica de la ora 11.00 este "inchiriat"????? Si ca se joaca un joc pe el???? Ce spui dl Stoican
2501 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2598 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1447 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5386 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV