CONTACT

Adrian Pițigoi a fost exclus din PMP. La Câmpina va fi numit un președinte interimar

- Politică -

Adrian Pițigoi a fost exclus din PMP. La Câmpina va fi numit un președinte interimar

Consiliul Executiv Județean al Partidului Mișcarea Populară a decis excluderea din partid a lui Adrian Pițigoi, președintele Organizației Câmpina a acestei formațiuni politice. Decizia vine pe fondul disputei de la nivel nțional dintre Cristian Diconescu și Eugen Tomac, fiecare revendicând funcția de președinte al PMP.

Pentru a clarifica decizia luată zilele trecute la Ploiești, am solicitat o serie de precizări președintelui Organizației Județene a PMP, Cătălina Bozianu. ”Consiliul Executiv Județean al Partidului Mișcarea Populară Filiala Prahova, întrunit statutar în data de 3 aprilie 2022, a luat în discuție situația generată de acţiunile, declarațiile și atitudinea publică a domnului Piţigoi Ioan Adrian, având în vedere calitatea sa de președinte al PMP - Organizaţia Câmpina și membru al Colegiului Județean, în conformitate cu art. 39 alin 1 lit.d) din Statut. Raportat la atitudinea publică a domnului Piţigoi Ioan Adrian, Consiliul Executiv Județean ia în discuție următoarele fapte: ulterior datei de 19 februarie 2022, domnul Piţigoi Ioan Adrian a refuzat să recunoască Hotărârea nr. 1/19 februarie 2022 a Congresului PMP privind alegerea Consiliului Executiv Național și a președintelui Eugen Tomac, afirmând public și pe rețelele de socializare faptul că este președinte interimar al Organizaţiei PMP Filiala Prahova în data de 24 martie 2022; domnul Piţigoi Ioan Adrian a participat în diverse oraşe la întâlniri cu foşti sau actuali membri de partid unde s-a prezentat drept secretar general adjunct al PMP, în condiţiile în care nu mai ocupă această funcţie de la data de 19 februarie 2022 (cu titlu exemplificativ, acțiunea din data de 3 martie 2022, de la Brăila); domnul Piţigoi Ioan Adrian promovează pe pagina de facebook mesajele domnului Cristian Diaconescu, prin care acesta îşi arogă calitatea de preşedinte al Partidului Mișcarea Populară, deși de la data Congresului PMP din 19 februarie 2022 nu mai ocupă această funcţie. În acest sens au fost aduse ca mărturie postări pe facebook din datele de 18, 21, 22, 23, 24, 25 şi 28 februarie 2022, din 1, 4, 5, 9, 20, 21, 22, 23, 25, 26 şi 27 martie 2022, precum și din 2 aprilie 2022”, a precizat Cătălina Bozianu.
De asemenea, i-am solicitat președintelui PMP Prahova, Cătălina Bozianu și detalii privind numele viitorului președinte interimar al Organizației Câmpina a PMP. ”Nu am numit încă un președinte interimar la Câmpina. O să ne consultâm și cu Organizația Municipală și hotărârea o vom lua împreună cu colegii din PMP Câmpina”, a spus Cătălina Bozianu.
L-am contactat pe Adrian Pițigoi pentru un punct de vedere referitor la această situație, dar ne-a precizat că se va adresa presei cu un comunicat după ce va primi documentele de excludere pentru a vedea temeiul deciziei partidului.


06 Apr 2022 08:08 4346 vizualizari


Comentarii






581 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1403 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1647 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1896 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV