CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

- Actualitate -

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Lucrările de reabilitare termică încep în aceste zile, la mai bine de patru ani de la efectuarea demersurilor pentru obținerea fondurilor europene. Prima cerere de finanțare pentru această investiție a fost depusă de administrația câmpineană în toamna anului 2018, proiectul fiind blocat apoi în faza de precontractare. Administrația locală aleasă în urma alegerilor din septembrie 2020 a reluat procedurile pentru acest proiect, după deblocarea fondurilor europene, în decembrie 2020 fiind aprobată de către Consiliul Local actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și fiind depusă o nouă cerere de finanțare.
Contractul de finanțare a fost semnat de primarul Alin Moldoveanu la ADR Sud-Muntenia în luna mai 2021, apoi a fost organizată o primă licitație pentru proiectare și execuție, la care nu s-a prezentat nimeni. Abia a doua licitație a fost cu succes, fiind câștigată (în septembrie 2022) de Rad Panorama Construct – pentru partea de execuție și Thadec Engineering – pentru partea de proiectare, la o valoare a contractului de 4.150.301 lei fără TVA. Termenul de realizare a investiției este de 12 luni. Blocul 7 ABC are trei scări și un total de 63 apartamente. Lucrările principale vor consta în izolarea termică a fațadelor, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie termoizolantă, hidroizolarea acoperișului de tip terasă, înlocuirea becurilor de iluminat din spațiile comune cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață. De asemenea, va fi reparat acoperișul, vor fi reparate elementele de construcție care prezintă potenția pericol de desprindere, va fi reabilitat sistemul de colectare a apelor pluviale, vor fi refăcute finisajele interioare din spațiile comune.


20 Mar 2023 08:22 2427 vizualizari


Comentarii






1916 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2117 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2038 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2557 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV