Vrem să dăruim Câmpinei un album cu serialul "Câmpina, România 100". Cine dorește să susțină acest demers?

Social (Categoria articolului)

Serialul nostru "Câmpina, România 100", cu imagini din Câmpina de ieri și de azi, se bucură de mare succes în rândul cititorilor noștri și nu puțini sunt cei care ne-au sugerat să realizăm un album cu toate cele 100 de episoade ale acestui serial. O idee frumoasă, un proiect la care ne-am gândit și noi, dar pe care nu-l putem pune în practică singuri. Avem nevoie de sprijinul câmpinenilor, fie ei persoane fizice sau agenți economici.  

Ne-am dori să realizăm un album într-o variantă grafică atractivă, de înaltă calitate, care să se poate constitui într-un frumos cadou pentru Câmpina noastră dragă de ziua localității, pe 8 ianuarie 2019. Realizarea unui astfel de album costă, însă, destul de mult. În acest sens, oricine este dispus să contribuie financiar la tipărirea acestui album, pentru că doar despre această cheltuială este vorba, ne poate contacta telefonic, inclusiv prin SMS sau Whatsapp - 0733.388.425 sau prin e-mail - campinaph@gmail.com.
În schimb, dincolo de satisfacția fiecăruia de a contribui la un astfel de cadou pentru Câmpina, celor care ne vor sprijini le vom putea oferi un exemplar al albumului și promovarea atât în album, cât și în articolele legate de realizarea acestuia. Precizăm faptul că acest album nu va fi comercializat, va fi doar oferit. Nu este o afacere, este un dar.
Vă așteptăm cu drag pentru a face împreună un frumos cadou Câmpinei!

9033 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 04.11.2018 13:47 Aproximativ cat costa acesta actiune ? si la ce tiraj va ganditi ? cate exemplare ? banuiesc ca eate un minim pentru un anumit pret ... multumesc

Social

365 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.

2126 vizualizari
16 nov. 2018 18:12

Tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina despre leadership și orientare profesională

"Discover yourself" s-a numit acțiunea desfășurată joi, 15 noiembrie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, acolo unde trei tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la cea mai prestigioasă unitate de învățământ din municipiu despre leadership și despre orientarea profesională.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

3017 vizualizari
16 nov. 2018 12:12

Și a fost a XX-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Ca în fiecare an, și asta de 20 de ani încoace, Balul Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina constituie o mare petrecere, un eveniment la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Pentru anul școlar 2018-2019, școala patronată de Asociația AMUS France - Roumanie numără aproximativ 90 de boboci, la cele trei clase din anul I - două clase cu profil de asistenți medicali generaliști și o clasă cu profil de asistenți medicali farmacie.