CONTACT

Handbal feminin, juniori III. CSM Rm. Sărat - CS Câmpina 28-40

- Sport -

Handbal feminin, juniori III. CSM Rm. Sărat - CS Câmpina 28-40

Ultimul meci al fetelor lui Daniel Vasile în Campionatul Național de Handbal Feminin juniori III a adus o victorie categorică, 40-28, în deplasarea de la Rm. Sărat.

Câmpinencele au început jocul mai bine, au controlat în permanență partida și s-au detașat treptat-treptat pe tabela de marcaj, astfel că după un avantaj de patru goluri la pauză, 19-15, la final, nu mai puțin de 12 goluri avans au certificat o victorie fără dubii a CS Câmpina.
Daniel Vasile a folosit în partida de la Rm. Sărat următorul lot: Teodora Alexe, Andreea Achim, Rebeca Chitălan - portari; Cătălina Antonie (3 goluri), Mălina Cărămidaru (două goluri), Antonia Dragomir (14 goluri), Carina Vasile (13 goluri), Sabrina Lupu (un gol), Sofia Robu (6 goluri),  Mara Apetre, Ariana Duță, Alessia Stamate, Gabriela Roiniță (un gol), Teodora Jubea - jucătoare de câmp.
La finalul partidei, antrenorul Daniel Vasile a transmis următorul mesaj: ”Vreau să felicit fetele mele pentru întreaga lor evoluție din acest an, de modul cum au jucat, de felul cum și-au apărat șansele în mod sportiv, de fair-play-ul și caracterul lor pe terenul de joc! Ne așteaptă un nou an, cu noi provocări sportive și sperăm să ne ridicăm din nou la nivelul așteptărilor iubitorilor de handbal din municipiul nostru, care au fost mereu alături de noi! Sărbători fericite, tuturor! La mulți ani!”


16 Dec 2023 18:41 1448 vizualizari


Comentarii






1032 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
1142 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
1139 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1191 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV