CONTACT

Câmpina, mileniul III. "Găurile negre" de pe Aleea Luminii

- Actualitate -

Câmpina, mileniul III.

După cum deja știți, pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Am primit de la un cititor, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, cititor imaginile alăturate, care prezintă o situație de pe Aleea Luminii, din Cartierul Câmpinița. Potrivit cititorului nostru, de mai mult timp persistă această problemă - în urma unor lucrări au rămas aceste guri negre, niște capete de conducte, care nu sunt deloc semnalizate sau asigurate. Unii au pus crengi în aceste găuri, alții au tras câte o bucată de asfalt, alții câteva scânduri, dar imaginea de ansamblu este dezolantă. De asemenea, cititorul nostru ne-a transmis că a semnalat situația atât la Primăria Câmpina, cât și la HidroPrahova. Așteptăm cu toții - și noi, dar mai ales oamenii din zonă - reacția autorităților.

Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.


17 Jan 2023 07:25 2125 vizualizari


Comentarii






  • 17.01.2023 16:26 Rammstein Sunt proști locuitorii din zonă că plătesc taxe si impozite primărie!..
  • 17.01.2023 12:59 Ionuț Popescu Asta dovedește ca soluția a fost greșită. Cum sa pui capac necarosabil intr-o zona în care circula mașini mici și mari (masina de la salubrizare)? Comisia din primărie care trebuia sa verifice unde a fost?
5 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2293 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2052 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2260 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV