Răzvan Iordache a strâns banii pentru operația la coloană. Pe 31 iulie pleacă la clinica din Thailanda

Social (Categoria articolului)

103.022 euro este suma strânsă de Răzvan în urma campaniei umanitare cu adevărat extraordinare din cursul lunii martie. La sfârșitul lunii iulie, Răzvan Iordache va pleca la clinica din Thailanda, unde este programat pentru operația la coloană, intervenție care constă în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală.

"Pentru mine, această campanie de strângere de fonduri a însemnat luminița de la capătul tunelului. Șansa ca, după 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, să pot merge din nou. A fost ceva incredibil!", ne-a spus Răzvan Iordache, tânărul câmpinean care, deși este paralizat de la vârsta de 17 ani, nu a încetat niciodată să lupte și să spere că, într-o bună zi, se va ridica pe propriile picioare. 

“Vă mulţumesc din suflet, încă o dată, tuturor, pentru tot sprijinul şi ajutorul dat, pentru enormul succes al campaniei de strângere de fonduri pentru operaţia mea. Este o șansă unică pentru mine de a merge din nou, o șansă incredibilă ca viața mea și a familiei mele să se schimbe total. În urma campaniei s-au strâns 103.022 euro şi consider că Bunul Dumezeu a făcut deja un miracol prin oamenii care au donat bani. Această campanie a unit zeci de mii de oameni care au rezonat la povestea mea şi m-au ajutat enorm. A fost o experienţă unică şi, cu siguranţă, a fost lucrarea lui Dumnezeu pentru realizarea unui miracol. Acum, urmează să aştept 120 zile până primesc efectiv banii de la Asociaţia M.A.M.E., dar în tot acest timp eu fac recuperare medicală pentru a fi cât mai pregătit în vederea operaţiei şi tratamentului din Thailanda, unde voi pleca pe 31 iulie. Nu am cuvinte pentru a mulţumi tuturor celor care s-au implicat şi au contribuit la succesul acestei campanii. Suntem exrem de fericiţi, parcă trăim un vis. Un vis care va deveni realitate cu ajutorul zecilor de mii de oameni şi a Bunului Dumnezeu. Mulţumesc din toată inima tuturor celor care au contribuit la acest miracol, mai ales prietenilor şi câmpinenilor care îmi cunosc povestea şi care au fost şi sunt alături de mine de foarte mulți ani. Sunteţi eroii mei şi nu glumesc, sunt vorbe venite din inimă, este ceea ce simt acum! Vă datorez TOTUL! Nu voi uita niciodată ce aţi făcut pentru mine şi familia mea! Doamne ajută! Sărbători Pascale fericite tuturor!”, este mesajul pe care vi-l transmitem din partea lui Răzvan.

Vă reamintim că dispozitivul electronic de stimulare epidurală este un tratament inovator şi revoluţionar pentru pacienţii cu traumatism vertebro-medular şi presupune implantarea în coloana vertebrală a acestui dispozitiv, care transmite curenţi electrici de medie şi joasă frecvenţă, care activează circuitele nervoase din măduva spinării. Implantarea stimulatorului se face în combinaţie cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creştere a celulelor stem, precum şi terapii tradiţionale suplimentare, toate urmate de un foarte complex program de recuperare medicală, de minimum 40 de zile. Prima intervenție de acest gen a avut loc la clinica din Thailanda în anul 2014.

4987 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Turcu Marcela 17.07.2018 01:07 Buna seara! Am o sora de 43 de ani care in urma cu aproximativ 4 luni a căzut de la etajul 1 al blocului in care locuia. In urma incidentului, măduva spinării a fost complet secționată. A fost operata la coloana. Avem toate actele necesare. Sper sa o puteți ajuta. Va multumesc!

Social

2582 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.

2081 vizualizari
15 oct. 2018 20:47

Câmpina, România 100. Casa Lezza, din perioada interbelică, blocurile de astăzi, de pe Strada B.P. Hasdeu

La începutul anilor '20, comunitatea italiană din Câmpina număra aproximativ 140 de persoane, iar cea mai importantă familie de italieni stabilită aici era cea a arhitectului Luigi Lezza. Familia Lezza locuia într-o vilă impresionantă pe Strada B.P. Hasdeu, la nr. 45, o vilă proiectată și construită chiar de către reputatul arhitect. Trei generații ale familiei Lezza și-au trăit viața în Câmpina.

Alte stiri recente

289 vizualizari
16 oct. 2018 23:54

Costin Bădiceanu (AIKO Câmpina), patru medalii la Campionatul Mondial de Karate Shotokan desfășurat la Chișinău

La sfârșitul săptămânii trecute, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate SKDUN Shotokan. Din lotul echipei naționale a României a făcut parte și câmpineanul Costin Bădiceanu, sportiv legitimat la AIKO Câmpina.

1061 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.