Răzvan Iordache a strâns banii pentru operația la coloană. Pe 31 iulie pleacă la clinica din Thailanda

Social (Categoria articolului)

103.022 euro este suma strânsă de Răzvan în urma campaniei umanitare cu adevărat extraordinare din cursul lunii martie. La sfârșitul lunii iulie, Răzvan Iordache va pleca la clinica din Thailanda, unde este programat pentru operația la coloană, intervenție care constă în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală.

"Pentru mine, această campanie de strângere de fonduri a însemnat luminița de la capătul tunelului. Șansa ca, după 22 de ani de stat în scaunul cu rotile, să pot merge din nou. A fost ceva incredibil!", ne-a spus Răzvan Iordache, tânărul câmpinean care, deși este paralizat de la vârsta de 17 ani, nu a încetat niciodată să lupte și să spere că, într-o bună zi, se va ridica pe propriile picioare. 

“Vă mulţumesc din suflet, încă o dată, tuturor, pentru tot sprijinul şi ajutorul dat, pentru enormul succes al campaniei de strângere de fonduri pentru operaţia mea. Este o șansă unică pentru mine de a merge din nou, o șansă incredibilă ca viața mea și a familiei mele să se schimbe total. În urma campaniei s-au strâns 103.022 euro şi consider că Bunul Dumezeu a făcut deja un miracol prin oamenii care au donat bani. Această campanie a unit zeci de mii de oameni care au rezonat la povestea mea şi m-au ajutat enorm. A fost o experienţă unică şi, cu siguranţă, a fost lucrarea lui Dumnezeu pentru realizarea unui miracol. Acum, urmează să aştept 120 zile până primesc efectiv banii de la Asociaţia M.A.M.E., dar în tot acest timp eu fac recuperare medicală pentru a fi cât mai pregătit în vederea operaţiei şi tratamentului din Thailanda, unde voi pleca pe 31 iulie. Nu am cuvinte pentru a mulţumi tuturor celor care s-au implicat şi au contribuit la succesul acestei campanii. Suntem exrem de fericiţi, parcă trăim un vis. Un vis care va deveni realitate cu ajutorul zecilor de mii de oameni şi a Bunului Dumnezeu. Mulţumesc din toată inima tuturor celor care au contribuit la acest miracol, mai ales prietenilor şi câmpinenilor care îmi cunosc povestea şi care au fost şi sunt alături de mine de foarte mulți ani. Sunteţi eroii mei şi nu glumesc, sunt vorbe venite din inimă, este ceea ce simt acum! Vă datorez TOTUL! Nu voi uita niciodată ce aţi făcut pentru mine şi familia mea! Doamne ajută! Sărbători Pascale fericite tuturor!”, este mesajul pe care vi-l transmitem din partea lui Răzvan.

Vă reamintim că dispozitivul electronic de stimulare epidurală este un tratament inovator şi revoluţionar pentru pacienţii cu traumatism vertebro-medular şi presupune implantarea în coloana vertebrală a acestui dispozitiv, care transmite curenţi electrici de medie şi joasă frecvenţă, care activează circuitele nervoase din măduva spinării. Implantarea stimulatorului se face în combinaţie cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creştere a celulelor stem, precum şi terapii tradiţionale suplimentare, toate urmate de un foarte complex program de recuperare medicală, de minimum 40 de zile. Prima intervenție de acest gen a avut loc la clinica din Thailanda în anul 2014.

4952 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Turcu Marcela 17.07.2018 01:07 Buna seara! Am o sora de 43 de ani care in urma cu aproximativ 4 luni a căzut de la etajul 1 al blocului in care locuia. In urma incidentului, măduva spinării a fost complet secționată. A fost operata la coloana. Avem toate actele necesare. Sper sa o puteți ajuta. Va multumesc!

Social

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3017 vizualizari
18 aug. 2018 19:49

Câmpina, România 100. Stația de birje din perioada interbelică, zona sediului BRD de astăzi

În perioada interbelică, birjele erau taxiurile localității. Cu birja se mergea la gară și... retur, cu birja se mergea prin oraș, iar prețurile pe care pasagerii le plăteau birjarilor erau stabilite prin Ordonanță a Consiliului Comunal Câmpina. O cursă până la gară sau o cursă de jumătate de oră prin oraș costa 50 de lei. O oră în oraș în zi de lucru costa 80 de lei, iar o oră cu birja, în zi de sărbătoare, costa 100 lei. (facsimil)

Alte stiri recente

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.