CONTACT

Consilierul local Valentin Crețu este noul președinte al USR Câmpina

- Politică -

Consilierul local Valentin Crețu este noul președinte al USR Câmpina

Adunarea Generală a USR Câmpina a avut loc sâmbătă, 13 ianuarie 2024. Presa nu a fost invitată la acest eveniment, dar, pe surse, am aflat că s-au stabilit listele pentru alegerile locale din 29 septembrie și s-a schimbat președintele organizației locale.

Astfel, din informațiile noastre, Liviu Dumitrache, actualul viceprimar al Câmpinei, a fost înlocuit din funcția de președinte al USR Câmpina cu consilierul local Valentin Crețu.
De asemenea, pe lista pentru Consiliul Local, Liviu Dumitrache este doar pe locul 5, semn că partidul nu este tocmai mulțumit de activitatea sa. Mai mult, acesta era singurul care își anunțase intenția de a candida la funcția de primar, dar s-a retras înaintea votului din Adunarea Generală a Organizației Câmpina. Sursele noastre susțin că, în conformitate cu prevederile statutare, va trebui organizată o altă Adunare Generală pentru stabilirea candidatului la funcția de primar.
Vom reveni.


13 Jan 2024 13:46 2585 vizualizari


Comentarii






1382 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1637 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1731 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
2062 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV