CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Viceprimarul Câmpinei, Adrian Piţigoi, a fost ales secretar executiv al PMP la nivel național

- Politică -

Viceprimarul Câmpinei, Adrian Piţigoi, a fost ales secretar executiv al PMP la nivel național

Sâmbătă, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, a avut loc Congresul Extraordinar al PMP, eveniment politic în cadrul căruia a fost aleasă o nouă structură de coducere a partidului. Traian Băsescu a anunțat că se retrage din funcţia de preşedinte executiv al partidului. Va fi președinte de onoare, dar și senator PMP. 

Congresul a reunit peste 2.500 de reprezentanţi din teritoriu ai acestei formaţiuni politice şi peste 150 de reprezentanţi ai filialelor din Diaspora, PMP având organizații în 12 țări.
Singurul candidat la funcţia de preşedinte al PMP a fost deputatul Eugen Tomac, iar noua structură de conducere cuprinde opt posturi de vicepreşedinte, 14 de secretar executiv, un secretar general, trei secretari generali adjuncţi şi un trezorier. Din echipa noului preşedinte PMP Eugen Tomac face parte şi un câmpinean - liderul organizaţiei locale şi viceprimar al municipiului Câmpina, Adrian Piţigoi, care a fost ales într-un post de secretar executiv al PMP. Astfel, Piţigoi devine câmpineanul cu cea mai înaltă funcţie politică la nivel naţional într-un partid parlamentar.


17 Jun 2018 17:50 6278 vizualizari


Comentarii






  • 21.06.2018 08:23 Richea Vasile Domnule Pițigoi, eu am lucrat 12 ani la Drumuri Județene. Nu va asfalta consiliul județean cartierul Voila niciodată. Poate de la fabrica de bere spre 21 Decembrie.
  • 20.06.2018 14:45 Dinică Ionuț Adică ați cheltuit toți banii pentru salarii și acum mergeți cu mâna întinsă la Consiliul Județean?
  • 20.06.2018 09:24 Pitigoi Ioan Adrian Stimata Iulia T,referitor la “plimbarea”mea prin mai multe partide doresc sa va informez urmatoarele:Initial in 2007 am intrat in politica la PIN,partid care a facut fuziune prin absorbtie cu PP-DD,care a fuzionat cu UNPR,iar UNPR cu PMP.Concluzia o trageti Dvs.Cu privire la Strada Voila Incercam sa sa semnam un parteneriat cu CJ Prahova pentru cofinantarea reabilitarii intrucat aceasta strada asigura accesul pentru 2 drumuri judetene:DJ 102 I si DJ 207.Suntem convinsi ca anul viitor acest proiect urmeaza sa intre in linie dreapta.Cu stima,
  • 19.06.2018 08:24 Petre Mândru că este urmașul lui Băsescu, cel care a tăiat pensiile și salariile.
  • 18.06.2018 17:46 Iulia T. Cam multa promovare pt. acest om care s-a plimbat prin toate partidele, dupa interes..Cand reparam si noi Voila?
636 vizualizari 09 May 2024 17:45 Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu se prezintă la alegerile din 9 iunie 2024 cu experiența acumulată sub lupa publică în ultimii patru ani, atât ca politician, cât și ca activist civic. Candidatul SOS România aduced o viziune diferită despre viitorul municipiului Câmpina, bazată pe proiecte concrete care să schimbe trendul actual al scăderii demografice, al îmbătrânirii și sărăcirii populației municipiului nostru,

citeste mai mult
1321 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2746 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2319 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV