CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Maternitatea SanConfind - un formator generos de educaţie parentală

- Sănătate -

Maternitatea SanConfind - un formator generos de educaţie parentală

Grija Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina pentru pacienţii săi potenţiali şi nu numai este oglindită de numeroasele seminarii gratuite pe care instituţia le organizează, pe multiple teme, pentru solicitanţii diverselor servicii medicale. Unul dintre aceste seminarii este cel intitulat "Educaţia parentală - între mit şi realitate", care s-a desfăşurat recent la Cafeteria SanConfind.

Denumirea este mai mult decât sugestivă, demersul SanConfind fiind dedicat viitoarelor şi proaspatelor mame, care au învăţat prin cursul menţionat cum trebuie să procedeze pentru a reuşi o bună creştere şi educaţie a copilului, atât în primul său an al vieţii, cât şi în următorii. Aşadar, cursul a vizat predarea unor cunoştinţe interesante şi utile, cu ajutorul cărora oirce cursant să ştie ce înseamnă o educaţie parentală sănătoasă, care să îi permită să-şi crească bebeluşul într-o manieră corectă şi într-un mediu sănătos. Nu au fost simple sfaturi practice despre cum să îţi creşti copilul (alimentaţia, igiena, somnul şi îngrijirea fizică a bebeluşului), ci discuţii interactive referitoare la felul în care poţi să ajungi la sufletul lui, cum să îi înţelegi nevoile, mai ales atunci când el nu poate vorbi. La întrebarea "De ce v-aţi decis să fiţi părinţi?" răspunsurile au fost diverse şi aproape toate interesante. Au fost evidenţiate, pe rând, competeţele unui părinte responsabil. Nu este prima dată când Maternitatea SanConfind organizează acest eveniment, seminarul fiind la a treia ediţie. Cursul a fost susţinut de Ioana Iuga (originară din Câmpina, dar care lucrează în Capitală, la o clinică privată), consilier dezvoltare personală şi vocaţională. Aceasta a prezentat cursanţilor modalităţile optime de creştere a copilului, numeroase implicaţii psihologice, modele comportamentale etc. La Bucureşti, Ioana Iuga susţine work-shop-uri de educaţie parentală, bogata sa activitate fiind bazată pe specilaizări în psihologie clinică, traumatologie transgeneraţională etc. Pentru cei care doresc să îi cunoască mai bine activitatea şi să ăi ceară o consiliere, pot accesa pagina sa de Facebook - facebook.com/ioana.iuga.140.


21 Sep 2018 19:20 7940 vizualizari



Comentarii






584 vizualizari 26 Apr 2024 07:45 Operație în premieră la Spitalul SanConfind

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

La spitalul SanConfind din Poiana Câmpina s-a efectuat recent, cu succes, prima operație de tiroidectomie totală. Este o premieră demnă de remarcat pentru chirurgia SanConfind. Operația a fost efectuată de medicul chirurg Mihai Gornea.

citeste mai mult
392 vizualizari 24 Apr 2024 21:16 Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

citeste mai mult
1734 vizualizari 29 Feb 2024 20:11 Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
2199 vizualizari 03 Feb 2024 19:15 Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV