CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident grav pe bulevardul central din Câmpina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

- Social -

Accident grav pe bulevardul central din Câmpina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

Accidentul s-a produs seara trecută, în jurul orei 23.30. Victima are 48 de ani, este din Bănești, își terminase tura la serviciu și se îndrepta spre casă. Pe trecerea de pietoni de la Poșta Mică a fost izbită din plin de un autoturism și aruncată câțiva metri pe carosabil.

Potrivit martorilor, mașina circula cu viteză mare și la cât de puternică a fost izbitura, este o minune că femeia mai trăiește. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, din Urleta, care a obținut permisul de conducere în urmă cu câteva luni. Medicii de pe ambulanță i-au acordat victimei primul ajutor, apoi au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, având în vedere rănile foarte grave suferite la picioare și multiplele traumatisme rezultate în urma impactului cu mașina, dar și după căderea pe carosabil. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul în vederea suspendării și va fi cercetat pentru vătămare din culpă sau vătămare gravă din culpă, în funcție de numărul zilelor de spitalizare ale victimei. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare între trei luni și un an sau amendă penală - dacă victima stă în spital mai puțin de 90 de zile și între șase luni și trei ani - dacă numărul zilelor de spitalizare este mai mare de 90. Asta, cu condiția ca victima să depună plângere, conform Art.196, al. 6 din Noul Cod Penal.


04 Jul 2017 08:07 18330 vizualizari



Comentarii






  • 11.07.2017 08:00 Promovare Google Am constatat ca, gradul de Iresponsabilitate este mult mai mare in Prahova decat in Bucuresti. Trebuiesc educati altfel copii si inasprita legea.
  • 05.07.2017 19:36 Cristian Există semafor la intersecție dar de la ora 21 e pe intermitent. problema cu acesti teribilisti e ca pentru ei nu exista culoarea rosie, linia continuă sau trecerea de pietoni. Ar trebui ca testul psihologic sa faca parte din examen, si sa fie foarte serios, nu o formalitate, cum este acum. Si in plus, limita de putere la motor pentru soferii incepatori.
  • 05.07.2017 08:41 Claudia Lili, Dumnezeu sa vegheze asupra tare, trebuie sa te faci bine, esti un om cu suflet de aur! Cat despre teribilistii cu permis in buzunar, pericolele publice, Codul Penal trebuie inasprit, pentru asemenea fapta trebuie pedeapsa cu executare, poate doar asa se trezesc la realitate! Traim intr-o jungla!
  • 04.07.2017 21:39 Robert Am hotărât să nu mai vin într-o țară de babuini niciodată. Întrebarea mea este de ce nu există semafoare?Consumă curent ?Radare,limitatoare de viteză pentru țărănoii care se văd în masini.Rusine tuturor romanilor care se simt mândri că sunt români.
  • 04.07.2017 13:20 Gabi Stoica - fratele victiemi Puscarie imbecilului teribilist. Suspendare/anchetare/penalizare pentru instructorul care i-a permis sa obtina permis, pentru medicul care i-a acordat aviz psihologic si scolii de soferi care angajeaza asemenea instructori incompetenti. Este nevoie sa moara oameni sau sa devina legume in viata pentru ca idiotii iresponsabili care vor sa ia permis sa fie analizati temeinic inainte de absoliverea examenului ?
1630 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1797 vizualizari 07 Apr 2024 22:10 Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV