Primăria Câmpina a demarat licitația pentru reabilitarea Străzii Bobâlna

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul privind repararea Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina a fost publicat pe SEAP, zilele trecute, iar termnul limită de depunere a ofertelor este 3 august 2018. După cum a anunțat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de la începutul acestei luni, va fi o lucrare de reabilitare a trotuarelor și carosabilului până la stratul de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.

După cum reiese din anunțul publicat pe SEAP, valoarea estimativă a întregii lucrări este de 3,25 milioane lei (fără TVA). În documentația pentru licitație se precizează faptul că nu se cunoaște data la care vor începe lucrările de realizare a canalizării de către HidroPrahova, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla în perioada în care se lucrează la asfaltarea străzii, lucrările vor fi sistate și continuate după introducerea canalizării. Este, însă, puțin probabil să se întâmple acest lucru având în vedere faptul că nu s-a prezentat nimeni la licitația organizată de HidroPrahova în vederea reluării lucrărilor de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Revenind la reabilitarea Străzii Bobâlna, dacă licitația decurge fără probleme, lucrările ar putea începe undeva spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. În ceea ce privește Calea Doftanei, aici se vor realiza doar lucrări de plombare.

3069 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetatean Crisuri 23.07.2018 12:21 Nici nu imi imaginez cum nu e chemat Tiseanu la raport la Palat si luat in suturi.Nici 30 la suta daca maine ar fi alegeri nu ar scoate ... nostru primar.Vai si amar de liberalii autentici.

Actualitate

1034 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.

1566 vizualizari
16 oct. 2018 20:38

Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.

Alte stiri recente

99 vizualizari
16 oct. 2018 23:54

Costin Bădiceanu (AIKO Câmpina), patru medalii la Campionatul Mondial de Karate Shotokan desfășurat la Chișinău

La sfârșitul săptămânii trecute, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, a avut loc ediția a 26-a a Campionatului Mondial de Karate SKDUN Shotokan. Din lotul echipei naționale a României a făcut parte și câmpineanul Costin Bădiceanu, sportiv legitimat la AIKO Câmpina.

2577 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.