Primăria Câmpina a demarat licitația pentru reabilitarea Străzii Bobâlna

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul privind repararea Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina a fost publicat pe SEAP, zilele trecute, iar termnul limită de depunere a ofertelor este 3 august 2018. După cum a anunțat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de la începutul acestei luni, va fi o lucrare de reabilitare a trotuarelor și carosabilului până la stratul de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.

După cum reiese din anunțul publicat pe SEAP, valoarea estimativă a întregii lucrări este de 3,25 milioane lei (fără TVA). În documentația pentru licitație se precizează faptul că nu se cunoaște data la care vor începe lucrările de realizare a canalizării de către HidroPrahova, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla în perioada în care se lucrează la asfaltarea străzii, lucrările vor fi sistate și continuate după introducerea canalizării. Este, însă, puțin probabil să se întâmple acest lucru având în vedere faptul că nu s-a prezentat nimeni la licitația organizată de HidroPrahova în vederea reluării lucrărilor de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Revenind la reabilitarea Străzii Bobâlna, dacă licitația decurge fără probleme, lucrările ar putea începe undeva spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. În ceea ce privește Calea Doftanei, aici se vor realiza doar lucrări de plombare.

2998 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetatean Crisuri 23.07.2018 12:21 Nici nu imi imaginez cum nu e chemat Tiseanu la raport la Palat si luat in suturi.Nici 30 la suta daca maine ar fi alegeri nu ar scoate ... nostru primar.Vai si amar de liberalii autentici.

Actualitate

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.

Alte stiri recente

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3448 vizualizari
19 aug. 2018 12:52

Liga A Prahova, etapa 1. Rezultate

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din runda inaugurală a unei noi ediţii a Ligii A Prahova. Etapa s-a încheiat duminică dimineaţă, atunci când au avut loc ultimele patru jocuri ale rundei.