CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se schimbă condițiile pentru licitația privind concesionarea ștrandului de la Casa Tineretului din Câmpina

- Actualitate -

Se schimbă condițiile pentru licitația privind concesionarea ștrandului de la Casa Tineretului din Câmpina

Dintre toate lucrurile despre care s-a discutat de la începutul acestui mandat, probabil cel mai așteptat de câmpineni, dar și cel mai la îndemână de realizat, era redeschiderea ștrandului de la Casa Tineretului. Nu s-a întâmplat acest lucru și nici nu sunt șanse ca în acest an să se mai întâmple ceva spectaculos.

Totuși, după cum a anunțat consilierul Cosmin Raț în cadrul ședinței din 31 ianuarie, ”s-au finalizat discuțiile cu cei care au realizat studiul de oportunitate și se pot modifica principalele condiții pentru licitația privind concesionarea ștrandului”. De asemenea, consilierul POL a făcut un apel la colegii săi - ”cine dorește să fie coinițiator, pentru că luna viitoare (n.r. - în februarie) ar fi ideal ca acest proiect să fie pe ordinea de zi”.
Principalele modificări vizate privind condițiile pentru viitoarea licitație se referă la mărirea duratei concesiunii la 35 ani și scăderea pragului minim al sumei de investit la 100.000 euro. La licitațiile anterioare nu s-a prezentat nimeni. Condițiile cerute de administrația locală erau următoarele: investiție între 250.000-300.000 euro, plata unei redevențe de 8.347 euro/an, perioada concesiunii - 25 ani.


09 Feb 2024 20:02 2146 vizualizari


Comentarii






  • 10.02.2024 23:38 Dobre Cum este posibil asa ceva ? Sa ceri 505000mii euro pe 25 de anii ceva care este gratuit ? Sau era gratuit pt Câmpina? Se numește mafie la drumul mare
482 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1924 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2134 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2041 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV