CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina aşteaptă "operatori experimentaţi" care să ştie să realizeze studiul de oportunitate pentru parcul industrial

- Actualitate -

Primăria Câmpina aşteaptă

Ideea înființării unui parc industrial la Câmpina a fost o "petardă" lansată de primarul Horia Tiseanu în campania electorală. În realitate, nu s-a făcut niciun pas concret. Se păstrează doar aparențele, administraţia locală încercând să ne arate, din când în când, că subiectul nu a fost abandonat și că se fac eforturi în continuare. Așa a fost și cu introducerea în bugetul local din acest an a realizării unui studiu de oportunitate pentru parcul industrial. Se termină și luna august, iar procedura de achiziție publică nici măcar nu a fost demarată.

Recent înființata Asociaţie "Câmpina Civică" a transmis Primăriei o adresă prin care solicită răspuns la mai multe întrebări, printre care și cea legată de studiul de oportunitate pentru parcul industrial. Asociaţia a publicat răspunsul pe pagina sa de Facebook și astfel aflăm cu toții că "Până în momentul de faţă nu a fost făcută achiziţia acestui serviciu deoarece, în acest caz, este necesară o documentaţie complexă ce trebuie întocmită de operatori experimentaţi şi totodată acreditaţi în acest domeniu. Pentru a găsi cea mai bună soluţie, am luat legătura cu Consiliul Judeţean Prahova, care, de altfel, are experienţă pentru acest tip de parc şi am primit confirmarea dumnealor că vom fi sprijiniţi şi ni se va împărtăşi din experienţa proprie".
Practic, din răspunsul Primăriei Câmpina, semnat de primarul Horia Tiseanu, reiese clar că reprezentanţii administraţiei locale nu au ştiut până acum să realizeze documentaţia necesară pentru a demara achiziţia, fiind - din informaţiile noastre - singurul caz din ţară în care se doreşte realizarea unui parc industrial de către o administraţie locală în parteneriat cu o persoană fizică privată, pe terenul acesteia. La începutul lui 2018, la aproape trei ani de când CL și-a dat acordul de principiu pentru parcul industrial, s-au alocat 90.000 lei pentru realizarea unui studiu din care să reiasă dacă o astfel de investiția ar fi oportună sau nu...


20 Aug 2018 11:56 5071 vizualizari



Comentarii






  • 21.08.2018 09:58 Dumitru Andrei A fost o promisiune electorala laudabila ce s-a transformat intr-o mare MINCIUNA,palaria e prea mare ei nu sunt in stare decat de vorbarie.Parcuri industriale sunt cu sutele nu mai suntem in anii 90 exista destula experienta dar nu se DORESTE.De ce sa iti bati cuie in talpa singur cand iei salariul si indemnizatia fara sa faci mai nimic?ba esti prost ?cum se zice la TV.
2505 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2605 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1457 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5424 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV