CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un an de la majorarea salariilor în Primăria Câmpina. Vi se pare că s-a schimbat ceva în activitatea administrației locale sau în relația cu cetățeanul?

- Actualitate -

Un an de la majorarea salariilor în Primăria Câmpina. Vi se pare că s-a schimbat ceva în activitatea administrației locale sau în relația cu cetățeanul?

De la 1 iulie 2017, în conformitate cu Legea 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, salariile angajaților din primării au fost majorate considerabil. Legea a stabilit condițiile și coeficienții, iar consiliile locale au aprobat noile salarii. La Câmpina, pe 27 iulie 2017, Consiliul Local a aprobat în unanimitate majorarea salariilor angajaților din Primărie și Poliția Locală. Atunci, la ședința din iulie, consilierii locali au fost de acord că se impune o majorare, având în vedere salariile mici din administrație, lucru absolut corect. Dar s-a mai vorbit atunci și despre faptul că angajații din Primărie și Poliția Locală ar trebui să dea dovadă de o mai mare responsabilitate în munca lor și mai ales în relația cu cetățeanul.

O a doua majorare a salariilor din Primărie și Poliția Locală s-a făcut cu 1 ianuarie 2018, odată cu creșterea salariului minim brut pe economie de la 1.450 lei la 1.900 lei. Tot de la 1 ianuarie 2018 au fost majorate cu 25% salariile angajaților din celelalte instituții ale administrației locale, cele care nu au beneficiat de creșterea salariilor în iulie 2017 - Muzeul Hasdeu, Biblioteca Municipală, Casa de Cultură, Casa Tineretului, Clubul Sportiv, Piața Centrală, Creșa Municipală, Centrul de Asistență Socială, Cantina Socială. S-a ajuns astfel ca 40% din bugetul Câmpinei pentru 2018 să însemne salariile angajaților din administrația locală, față de 18,5% cât însemnau anul trecut. 
Am recapitulat puțin situația privind salariile. Și tot aici vă reamintim o afirmație a primarului Horia Tiseanu, făcută în plenul ședinței din ianuarie 2018 a Consiliului Local: “Urmează să se realizeze evaluarea personalului. Am dat dispoziție Direcției Juridice și de Personal să realizeze un regulament în baza căruia să puteam reduce salariile, dacă este cazul, în funcție de evaluările întocmite de șefii de la birouri, compartimente, direcții”.
Au trecut câteva luni bune de atunci și ne întrebăm dacă regulamentul este gata și dacă evaluările s-au realizat. Cum nu ne așteptăm să primim noi răspuns din partea Primăriei în privința evaluării angajaților (poate doar consilierii locali), vă întrebăm pe dvs., cititorii noștri, dacă vi se pare că s-a schimbat sau nu ceva în activitatea administrației locale câmpinene după majorarea salariilor? Se lucrează mai bine, mai eficient, simțiți o îmbunătățire în relația cu dvs., cetățenii municipiului? Cu alte cuvinte, sunteți mulțumiți sau nu de Primăria Câmpina și Poliția Locală?


25 Jun 2018 10:16 5257 vizualizari


Comentarii






  • 18.10.2018 16:38 diss NU!NU!NU!NIENTE.NULLA.ZERO!In afara de faptul ca salariile reprezinta 40%din bugetul local(la mai mare!?!) orasul e praf si pulbere iar problemele se rezolva in timpul maxim sau deloc.PS.Poate postati si voi comentariile care spun lucrurilor pe.nume,nu numai cele care va convin.
  • 28.06.2018 09:41 Campinean Sincer, daca intri intr-o institutie publica, inclusiv primaria Campina si nu ai relatii, esti privit ca o persoana care deranjeaza si atitudinea cu care esti intampinat te face sa nu mai vrei sa te mai intorci acolo decat cu un molotov, nu la absolut toate institutiile, majoritatea...Pana si femeia de servici se purta foarte urat hahaha ''stati sa ma duc sa vorbesc, unde va crede-ti aici, pe bulevard ?!?!'';...noi oamenii modesti invinuim guvernul si oamenii politici cand defapt ar trebui sa ne uitam printre noi, in 2018 foarte multi romani se comporta ca-n evul mediu, sau probabil si atunci erau oamenii mai uniti.Pana una alta nepotisme, spagi, superioritati, mici, barfe, rele, combinatii, etc...fratilor, in viata tre' sa avem alte valori, prajitilor
  • 27.06.2018 07:39 Pascu Elena Nu s a schimbat nimic si nici nu se va schimba, oamenii astia cred ca li se cuvin salarii marite, sporuri, vouchere de concediu. Totul li se cuvine, e dreptul lor, meritul lor, ce mai conteaza prostul care sta la usa lor !
  • 27.06.2018 07:16 Mihai T. Activitatea sau comportamentul angajatilor din administratie nu are legatura cu salariul. Daca este OM, OM ramai indiferent cati bani castigi. Daca esti angajat pe pile si te tine seful in brate, te doare undeva de altii, asa cum se intampla la Campina. Imi pare rau sa o spun ca si eu l-am votat dar cat va mai fi Tiseanu primar nici nu se va schimvba ceva in primarie.
  • 25.06.2018 18:43 Ursu Ce evaluare?! Ce regulament?! Parca nu se știe ca in Primăria Campina dacă ești ciripitorul lui Tiseanu îți este bine, dacă nu, nu!
  • 25.06.2018 18:27 Edi Agenților de la Poliția Locală nu le mai ajung cu nimic la nas! Se plimbă in Insigna, au salarii babane, trai neneacă...
  • 25.06.2018 17:22 Laur Buna intrebarea. Eu am avut o experienta placuta cand mi-am schimbat buletinul. Mi-au zis exact ce imi trebuie de prima data, nu am fost nevoit sa fac 1000 de drumuri. Nu stiu cum e la restul departamentelor, dar acolo zic ca e ok.
  • 25.06.2018 17:17 Alex Cât timp va fi Tiseanu primar nici nu se va schimba nimic!
  • 25.06.2018 17:12 Marian Nu s-a schimbat nimic. Aceeași nesimțire!
  • 25.06.2018 11:26 Marian O precizare: doar cei din Primărie au beneficiat de creșteri salariale. Semnificative chiar. În rest, creșterea de 25% a fost anulată de trecerea contribuțiilor la angajat. Sunt instituții locale unde veniturile chiar au scăzut. Legat de schimbare .... răspunderea este o chestiune delicată. De ce să ... cât este mai bine să ...
1224 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1644 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1941 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2063 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV