CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a constituit Asociaţia Câmpina Civică

- Social -

S-a constituit Asociaţia Câmpina Civică

Zilele trecute a luat fiinţă Asociaţia Câmpina Civică, o premieră în peisajul câmpinean, acolo unde - din păcate - spiritul civic este aproape inexistent. Această asociaţie pare a umple un gol, demersul fiind lăudabil şi de apreciat. Iată comunicatul de presă remis de asociația nou-înființată.

"La iniţiativa unui grup de câmpineni cu spirit civic și care iubesc acest oraș, s-a constituit Asociaţia Câmpina Civică, persoană juridică fără scop patrimonial, înscrisă în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor din România. Scopul principal al asociaţiei este acela de a apăra drepturile câmpinenilor, de a se constitui într-un partener pentru administraţia locală, astfel încât municipiul nostru să arate mai bine, iar câmpinenii să fie conştienţi de importanţa civică a fiecăruia dintre locuitorii acestei cetăţi.
În acest sens, facem un apel public la toţi cei interesaţi de binele Câmpinei că vrem să ne constituim ca factor determinant în apărarea drepturilor cetăţenilor şi îi aşteptăm pe cei care au ceva de spus sau de făcut pentru Câmpina să ni se alăture. Înfiinţarea acestei asociaţii a apărut ca o necesitate în condiţiile în care localitatea noastră pare că moare încet, dar sigur, iar noi dorim să-i unim pe toţi cei care cred că mai există o speranţă, că se mai poate face ceva, să trezim acel spirit civic care există în fiecare dintre noi.
Asociaţia Câmpina Civică are următorii membri fondatori: Simona Stoica, Ioana Cojocaru, Dan Decebal Gavrilescu, Constantin Baicu, Florin Abagiu, Marius Stoica, alături de care se află și alţi membri, oameni din diverse medii sociale, dar toţi animaţi de dorinţa de a contribui la trezirea conştiinţei civice în Câmpina.
De asemenea, vă aducem la cunoştinţă că datele noastre de contact sunt: adresa – Strada Paris, nr. 1; e-mail – campinacivica@gmail.com, iar persoana de contact este preşedintele Asociaţiei, Marius Stoica (telefon 0721.228.250). Putem fi contactaţi şi pe Facebook – pe pagina “Câmpina Civică” şi în grupul „Câmpina Civică”, unde vă aşteptăm să dezbatem problemele comunităţii.
În speranţa unei bune colaborări viitoare în folosul Câmpinei şi al cetăţenilor ei, vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie", se menționează în comunicatul Asociaţiei Câmpina Civică.


12 Jul 2018 08:40 5798 vizualizari



Comentarii






859 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2932 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1792 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1912 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV