Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

Actualitate (Categoria articolului)

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

S-au aflat pe scenă alături de primarul Câmpinei ministrul de Externe - Teodor Meleșcanu (ALDE), deputatul PSD - Rodica Paraschiv, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova - Ludmila Sfârloagă (PSD), primarul comunei Bănești - George Stoica (PSD), primarul comunei Cornu - Cornel Nanu (PSD). Din partea PNL, cu excepția consilierilor locali câmpineni, a venit doar primarul din Urlați - Marian Machițescu. Nu știm dacă absența liderilor PNL de la județ este întâmplătoare sau nu, dar probabil că primarului Horia Tiseanu nu i-a fost comod să fie înconjurat de PSD și ALDE, iar tocmai ai lui să lipsească.
Legat de deschiderea oficială ar mai trebui remarcată o oarecare lipsă de organizare. Primarul Horia Tiseanu nici nu știa ce oficialități se mai află în apropierea scenei și pe măsură ce vorbea mai descoperea în mulțime un consilier județean, directori de școli, șefi ale unor instituții publice și îi invita pe scenă sau le anunța prezența în timp ce-și rostea discursul către public.

2292 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel 18.09.2018 18:50 Un om depășit de timp și timpuri. Retragerea trebuia să se întâmple încă din 2016. Rămânea ca un primar care făcuse ace a. Acum este târziu
  • Vlad P. 19.09.2018 13:56 Eu i-am vazut si pe deputatul PNL Ionescu George si consilierul judetean Nistor..dar in alta ordine de idei, chiar conteaza? A fost un spectacol extrem de misto, cei mici s-au simtit foarte bine si focul de artificii a fost superb

Actualitate

2907 vizualizari
19 oct. 2018 21:25

Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.

2831 vizualizari
19 oct. 2018 20:47

Curtea de Apel menține decizia Tribunalului Prahova de anulare a concursului prin care soția administratorului public, Remus Bădulescu, a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

2 comentarii

La finalul anului trecut, Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care a fost ocupat postul de bibliotecar gradul IA la Biblioteca Municipală Câmpina, concurs câștigat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al municipiului, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului nu era definitivă și a fost atacată cu recurs de Municipiul Câmpina prin primar. Recursul s-a judecat ieri, 18 octombrie 2018, la Curtea de Apel Ploiești, iar instanța a dispus menținerea, în cea mai mare parte, a sentinței Tribunalului, inclusiv anularea concursului de ocuparea a postului menționat. De această dată, decizia este definitivă.

Alte stiri recente

598 vizualizari
20 oct. 2018 13:30

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc primul meci al etapei a 10-a din Liga A. Etapa va continua după-amiază și se va încheia mâine dimineață.

1348 vizualizari
20 oct. 2018 07:12

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Stoica Teodorescu

Stoica Teodorescu a fost un dascăl cu un talent pedagogic desăvârșit și un valoros istoric. Este autorul primei monografii a orașului nostru, în anul 1924. Chiar dacă a locuit și profesat destul de puțin timp în Câmpina, Stoica Teodorescu și-a legat numele pentru totdeauna de orașul nostru, fiind de multe ori pe nedrept ignorat ori de câte ori se face referire la istoria Câmpinei.