CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

- Actualitate -

Niciun lider liberal la deschiderea

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor ÅŸi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni È™i la ediÈ›ia 2018 a festivalului, dar niciun lider de la judeÈ› din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

S-au aflat pe scenă alături de primarul Câmpinei ministrul de Externe - Teodor MeleÈ™canu (ALDE), deputatul PSD - Rodica Paraschiv, vicepreÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean Prahova - Ludmila Sfârloagă (PSD), primarul comunei BăneÈ™ti - George Stoica (PSD), primarul comunei Cornu - Cornel Nanu (PSD). Din partea PNL, cu excepÈ›ia consilierilor locali câmpineni, a venit doar primarul din UrlaÈ›i - Marian MachiÈ›escu. Nu È™tim dacă absenÈ›a liderilor PNL de la judeÈ› este întâmplătoare sau nu, dar probabil că primarului Horia Tiseanu nu i-a fost comod să fie înconjurat de PSD È™i ALDE, iar tocmai ai lui să lipsească.
Legat de deschiderea oficială ar mai trebui remarcată o oarecare lipsă de organizare. Primarul Horia Tiseanu nici nu È™tia ce oficialități se mai află în apropierea scenei È™i pe măsură ce vorbea mai descoperea în mulÈ›ime un consilier judeÈ›ean, directori de È™coli, È™efi ale unor instituÈ›ii publice È™i îi invita pe scenă sau le anunÈ›a prezenÈ›a în timp ce-È™i rostea discursul către public.


18 Sep 2018 17:38 3309 vizualizari


Comentarii






  • 19.09.2018 13:56 Vlad P. Eu i-am vazut si pe deputatul PNL Ionescu George si consilierul judetean Nistor..dar in alta ordine de idei, chiar conteaza? A fost un spectacol extrem de misto, cei mici s-au simtit foarte bine si focul de artificii a fost superb
  • 18.09.2018 18:50 Daniel Un om depășit de timp È™i timpuri. Retragerea trebuia să se întâmple încă din 2016. Rămânea ca un primar care făcuse ace a. Acum este târziu
1662 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2388 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma È™edinÈ›ei Comisiei Municipale pentru SiguranÈ›a CirculaÈ›iei Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunÈ›at prelungirea unor restricÈ›ii de trafic rutier.

citeste mai mult
1577 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3276 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV