CONTACT

Din cauza parcărilor haotice, mașina operatorului de salubritate este uneori în imposibilitatea de a ajunge la platformele de colectare a deșeurilor

- Actualitate -

Din cauza parcărilor haotice, mașina operatorului de salubritate este uneori în imposibilitatea de a ajunge la platformele de colectare a deșeurilor

Aglomerația din aceste ultime zile ale anului 2023 are și o altă fațetă, cu efecte mai puțin așteptate. Oamenii au ajuns să parcheze haotic, oriunde găsesc câte un loc, iar în mai multe situații se ajunge la blocarea unor căi de acces sau chiar a accesului către platformele de colectare a deșeurilor.

În cel puțin patru situații, numai în ultimele 24 de ore, mașinile operatorului de salubritate nu au putut ajunge la platformele de colectare a deșeurilor sau au găsit blocat accesul la aceste platforme, totul din cauza parcărilor haotice. S-a întâmplat pe Aleea Margaretei, pe Bulevardul Carol - la Blocul 7ABC și la Blocul P1 spre Strada Energiei, pe Strada Erupției. Reprezentanții operatorului de salubritate au apelat la sprijinul Poliției Locale, astfel că în unele cazuri s-a găsit o rezolvare, dar pare că niciunul dintre conducătorii auto nu se gândește că trebuie să mai treacă și alte mașini pe lângă ei. Ce s-ar fi întâmplat dacă în vreunul dintre aceste locuri ar fi fost nevoie de intervenția unei autospeciale a pompierilor?! Doamne ferește!


30 Dec 2023 11:58 1988 vizualizari


Comentarii






  • 30.12.2023 12:31 Catalin A si am uitat, poate niste taxe mari pentru ocuparea domeniului public de catre operatorul sondei l-ar face sa o inchidă si sa ne scape de aceasta ciudățnie (o sondă in mijlocul unui cartier). Nu cred ca are vreo producție mare, banuiesc ca e ținută mai mult din motive administrative.
  • 30.12.2023 12:27 Catalin Ar fi o soluție. Sa fie declarate parcări de reședința. Sa poata parca acolo numai locatarii.Probabil sr exista un disconfort pentru ca primaria nu ar fi in stare sa gestioneze partea administrativa dar in 10 ani s-ar rezolva
90 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
343 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
1843 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2751 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV