CONTACT

Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”Nu mai tolerăm demagogia politică ascunsă în cifre și proiecte fantasmagorice”

- Politică -

Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”Nu mai tolerăm demagogia politică ascunsă în cifre și proiecte fantasmagorice”

CâmpinaTV.ro a lansat tuturor partidelor din Câmpina, atât cele reprezentate în Consiliul Local, cât și cele fără reprezentare în forul legislativ local, invitația de a prezenta public un punct de vedere asupra bugetului local, dar și proiectele pe care fiecare formațiune politică le va propune în bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2024. Vom prezenta propunerile partidelor în ordinea în care acestea ne sunt transmise. Acum, Partidul Mișcarea Populară, care are trei reprezentanți în Consiliul Local, prin vocea președintelui Organizației Câmpina, Adrian Pițigoi, care are și experiența unui mandat de viceprimar al municipiului Câmpina.

”Propunerea bugetară pentru anul 2024 păstrează linia bugetelor din anii 2021, 2022, 2023, în sensul că primarul PNL Moldoveanu vinde iluzii în continuare, deoarece, în concret, nimic început în timpul mandatului său nu s-a materializat, nu s-a finalizat, cu O SINGURĂ excepție și anume reabilitarea Școlii B.P. Hasdeu.
Restul lucrărilor finalizate sau în curs sunt începute în mandatul trecut, dintre care amintesc:
- Restaurarea Castelului ”Iulia Hasdeu”;
- Reabilitarea Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati”;
- Reabilitarea Căii Doftanei;
- Modernizarea Spitalului Municipal Câmpina (încă în lucru…!!!);
- Edificarea grădiniței din cartierul Erupției (încă în lucru…!!!).
Mai multe proiecte cu fonduri europene nu au fost finalizate în 2023, fapt pentru care în 2024 trebuie să folosim aproximativ 16 milioane lei din bugetul propriu, din banii câmpinenilor, plătiți prin taxe și impozite. și asta pentru că administrația PNL Dobre - Moldoveanu nu a reușit să atragă acești bani europeni, deși a făcut zeci de ședințe extraordinare și de îndată tocmai “CA SĂ NU PIERDEM BANII EUROPENI”!!!
În trei ani de mandat am susținut bugetele propuse de către primarul PNL Moldoveanu pentru a nu exista retorica de tipul “NU sunt LĂSAT”!
A fost lăsat, am votat toate proiectele cu fonduri europene, însă ne-am ales cu bani cheltuiți pe studii si documentații și cu multe iluzii!
PMP Câmpina nu susține bugetul SF aferent anului 2024, deoarece nu mai tolerează demagogia politică ascunsă în cifre și proiecte fantasmagorice, precum marele PASAJ pentru care nu mai ajung de circa doi ani “banii europeni” sau noul proiect SF Intitulat “SALĂ POLIVALENTĂ”!
PMP susține fundamentarea bugetului din acest an în funcție de prioritățile câmpinenilor și anume:
- Edificarea Centurii de Est a Câmpinei;
- Reabilitarea Străzii Voila;
- Reabilitarea Străzii Orizontului;
- Edificarea unei parcări în spatele Pieței Centrale;
- Reabilitarea cât mai multor blocuri de locuințe;
- Reabilitarea Străzii Drumul Taberei;
- Finalizarea demersurilor juridice cu privire la ”Turnul Înclinat”;
- Edificarea unui sediu nou pentru Ambulanță și Poliția Locală pe terenul primit de la OMV ca donație cu destinație precisă;
- Reabilitarea Străzii Ion Câmpineanu:
- Edificarea de locuințe sociale pentru persoanele care locuiesc în zone cu risc de alunecare de teren, dar și pentru persoanele care se califică pentru o astfel de locuință și așteaptă din anul 2020 dreptul la o viață decentă;
- Elaborare PUZ zona de Est;
- Realizare cadastru general;
- Reabilitare ștrand Casa Tineretului;
- Combaterea alunecărilor de teren situate la ieșirea din Câmpina către Cornu;
- Elaborarea Planului Urbanistic General.
Sunt multe proiecte care pe oameni, din discuțiile pe care le avem permanent cu ei, îi interesează mult mai mult decât fantasmagoriile administrației Dobre - Moldoveanu”, ne-a declarat Adrian Pițigoi, președintele Partidului Mișcarea Populară Câmpina.


20 Jan 2024 12:45 2460 vizualizari


Comentarii






  • 20.01.2024 16:42 Cojocaru Ion Voi cei mai demagogi politruci vorbiți? Băgați numai contre, d-lui Primar! Toți gigică contra?! Sa va fie rușine! Sunteți contra campinenilor, contra dezvoltării orașului!
1365 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1612 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1722 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
2048 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV